Форум

Інформаційний ресурс

Оренда землі

Номер повідомлення:#2

Повідомлення таточка » 14 жовтня 2008, 12:48

А в яких документах зазначено шо СПД, крим свидоцтва? Вам також потрибно и брати виписку або витяг з . Державного реэстру, то вони вам також дали на СПД чи на ФО-пидпри/мця . Я думаю що держ реестратор зобов[qoute]яже поминяти свидоцтво на нове. Невже Д Акт на зем дылянку виданий на СПД? До речи а хто ОРЕНДОДАВЕЦЬ?
таточка

Номер повідомлення:#3

Повідомлення alena_77 » 14 жовтня 2008, 13:28

Посмотрите темы: ФОП хоче продати приміщення, оренда комунального майна на этой странице.По тем же причинам, что там указаны договор оренды должен быть с ФО - такой договор подлежит регистрации. Сегодня он ЧП - завтра нет, а оренда остаётся на ФО.
Де ми з тобою будем, коли закінчиться їхня війна?
Чи вистачить нам сили зробити так, щоби впала стіна.
alena_77

Повідомлення: 4199
Дякував (ла): 2160 раз.
Подякували: 3020 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення таточка » 14 жовтня 2008, 13:45

Бачите, в кожного в нас ризні думки, але чому не можна ФОП, закон цього не забороняє, чи довіреність від ФОП також не можна робити, я думаю шо можна. Якшо земля не буде використовуватись в приватних цілях, а необхідна людині для комерц діяльності з мет досягнення прибудку і він хоче належним чином це оформити, то як йому відмовити? Шо написати в постанові, ти зараз ФОП, а потім не будеш?
таточка

Номер повідомлення:#5

Повідомлення alena_77 » 14 жовтня 2008, 14:24

ст.93 Земельногоч.2 - кому выдается аренда земли (предпринимателей нет в этом перечне)ч.1 - использкуется для [qoute]провадження підприємницької та іншої діяльності[qoute]То есть заключается договор с ФО, а потом он использует её в своей деятельности.
Де ми з тобою будем, коли закінчиться їхня війна?
Чи вистачить нам сили зробити так, щоби впала стіна.
alena_77

Повідомлення: 4199
Дякував (ла): 2160 раз.
Подякували: 3020 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення FINA. » 15 жовтня 2008, 16:17

Якщо в рішенні СПД, значить пишу і в договорі СПД, якщо в підприємця є печатка, то ставить і печатку. В нас для комерційного призначення навіть не дають землю. якщо не підприємець. загадують реєструватись підприємцем.
FINA.

Повідомлення: 6511
Дякував (ла): 1738 раз.
Подякували: 1681 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів