Форум

Інформаційний ресурс

Відмова від дітей

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Нота » 05 жовтня 2006, 16:19

З А Я В А Я, ПІБ, паспорт КО № 069351, виданий -------- року, відмовляюсь від належних мені батьківських прав на неповнолітнього ПІБ, 06 серпня 1988 року народження та даю згоду на його всиновлення ІВАНОВИМ ІВАНОМ ІВАНОВИЧЕМ, з присвоєнням йому прізвища ІВАНОВ, та по батькові ІВАНОВИЧ. Матеріальних та моральних претензій не маю, та в подальшому мати не буду. Правові наслідки цієї відмови мені роз’яснено.Дата.ПІДПИС: Посвідчувальний напис нотаріуса.або можна просто без всиновлення, а просто відмовляюсь від батьківських прав.
Нота

Повідомлення: 324
Дякував (ла): 5 раз.
Подякували: 9 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Летучая Мыша » 05 жовтня 2006, 17:04

"КОМПЕТЕНТНИМ ОРГАНАМ _______________________________ що мешкаю Паспорт ЗАЯВА Цією заявою я, ______________________ даю згоду на позбавлення мене батьківських прав відносно мого сина _______________________________________ року народження, участі у вихованні, навчанні, утриманні сина не приймаю. З позовними вимогами ознайомлений і згодний, прошу суд розглядати справу без моєї присутності, з рішенням суду згоден. Двадцять дев”яте травня дві тисячі шостого року. • ПІДПИС__________________ Зміст заяви нотаріусом не засвідчується. Факти викладені у цьому документі нотаріусом не перевірялися.Посвідчувальний напис нотаріуса."
Коли хтось каже: "Ти не зможеш цього зробити", - зроби це двічі і не забудь відправити йому фото
Летучая Мыша

Повідомлення: 10624
Дякував (ла): 9903 раз.
Подякували: 9766 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів