Номер повідомлення:#12
Олена
» 23 грудня 2008, 16:20
[qoute]Наблюдается некая схожесть на времена тендерной палаты, тендерной палаты, только там были скажем так, желающие срубить по легкому, а здесь матерые нотари освабодили дорогу своим детям и внукам. [qoute]новичек, на жаль, все те, що відбувається зараз з нотаріатом не надихає наших дітей вибирати нашу дорогу. Здебільшого, знаючи, що таке нотаріат не з чиїхось слів, наші діти вибирають інший шлях, і це, мене особисто, радує. А в нотаріат, рвуться люди, які помилково вважають, що робити тут нічого не треба, лише гроші отримувати (як ви сказали «желающие срубить по-легкому), і вони, як раз, знаходять можливість і пройти стажування і виконати умови МЮ щодо робочого місця, а потім (не всі звичайно, але таких, на жаль багато) не задумуючись про наслідки [qoute]клепають[qoute] таке, що й на голову не натягнеш. Нам би було все одно, що вони там роблять, але, у зв'язку з такими діями повага до такої професії, як [qoute]нотаріус[qoute] (а також до нотаріально посвідчених документів) зникла як у державних органів, так і у всіх людей. І гірко не від того, що мене особисто не поважають, а від того, що інститут нотаріату звели нанівець. Так що, вельмишановний новачек, не переймайтеся, ці зміни внесені за відсутності [qoute]матерых нотарив[qoute].Нотаріус з 14 річним стажем.
Зродились ми великої години,
З пожеж війни і полум’я вогнів.
Плекав нас біль за долю України,
Зростив нас гнів і лють на ворогів.