Форум

Інформаційний ресурс

Шановні колеги! Можливо хтось робив (посвідчував), договір про спільну діяльність (простого...

Номер повідомлення:#1

Повідомлення gordana » 19 січня 2009, 17:57

Шановні колеги!Можливо хтось робив (посвідчував), договір про спільну діяльність (простого товариства)? До мене звернулися клієнти за посвідченням такого договору. Сторони договору ЗАТ «сільськогосподарська фірма» та Державне підприємство. Мета створення обробка землі сільськогосподарського призначення. В моїй практиці такі договори не траплялися. Якщо Ви посвідчували, чи розбиралися в цьому питанні можливо поділитеся досвідом? Які можуть бути підвохи та специфіка з урахуванням сторін договору.Заздалегідь вдячна.мій тел. 8067 714 66 83 або е-meil: notari_lss@ukr.net
gordana

Повідомлення: 91
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення OLENA » 19 січня 2009, 19:18

Он не подлежит обязательному нотариальному удостоверению
Работай, как будто тебе не надо денег;Люби, как будто тебе никто никогда не причинял боль;Танцуй, как будто никто не смотрит;Пой, как будто никто не слышит;Удивляйся, как будто вчера родился;Живи, как будто на земле рай...
OLENA

Повідомлення: 862
Дякував (ла): 337 раз.
Подякували: 708 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення gordana » 19 січня 2009, 23:13

Так, я знаю. Але сторони наполягають на нотаріальному посвідченні. Чомуб ні?Часткова власність на внесене майно мене насторожує
gordana

Повідомлення: 91
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів