Номер повідомлення:#1
Notas
» 26 серпня 2009, 17:22
Шановні колеги, допоможіть розібратися: чи я чогось не знаю, чи чогось не розумію. Звернулися клієнти для посвідчення договору купівлі-продажу садового будиночку з земельною ділянкою для ведення садівництва, Покупці громадяни РФ. Я пояснила, що це зробити не можливо, оскільки на підставі ст. 22 ЗК - Землі сільськогосподарського призначення передаються у власність громадянам для ведення садівництва, а відповідно до ст. 81 ЗК - Іноземні громадяни та особи без громадянства можуть набувати права власності на земельні ділянки несільськогосподарського призначення. Обурилися, почали телефонувати в земельні ресурси, а там їм відповіли, що не можна тільки якщо рілля, а для ведення садівництва нема проблем. Потім зателефонували моїй колезі (прізвище не буду називати), але точно знаю, що телефонували їй, тому що не могли знайти номер телефону і попросили мою помічницю допомогти, помічниця сама телефонувала, і уявіть мій ШОК – там теж відповіли, що якщо є будиночок, то немає проблем. Вони пішли, я не повірила і попросила помічника подзвонити колегам навмання по області з тим же питанням – і теж не має проблем. Я В ПАНІЦІ, ЧИ Я ЩОСЬ ПРОПУСТИЛА?