Номер повідомлення:#3
Нануська
» 04 вересня 2009, 13:59
З А Я В АЯ, [П.І.Б. громадянки А.], даю свою згоду на виїзд моєї неповнолітньої доньки [П.І.Б. громадянки Б.], котра народилася в місті Рівному «__» __________ ___ року, до СПОЛУЧЕНОГО КОРОЛІВСТВА ВЕЛИКОЇ БРИТАНІЇ ТА ПІВНІЧНОЇ ІРЛАНДІЇ з метою вивчення іноземної мови.Цією заявою я підтверджую свою згоду на перебування моєї доньки за кордоном протягом строку з «__» __________ ___ року по «__» _________ ___ року включно.Поїздка доньки відбуватиметься у супроводі відомого мені громадянина Королівства Швеції [П.І.Б. громадянина В.] (за паспортом – [name]), котрому я повністю довіряю, та який взяв на себе зобов’язання протягом терміну перебування за кордоном моєї доньки піклуватись про неї та забезпечити повернення її до України після закінчення терміну перебування за кордоном.Одночасно я даю згоду і на можливу самостійну поїздку доньки за кордон, без додаткового супроводу. У такому разі нагляд за донькою буде провадитися авіаперевізником, представникові якого мною будуть надані відповідні вказівки.Прошу вважати цю заяву чинною також і у тому випадку, якщо поїздка буде з якихось причин перенесена на інший час.Додатково повідомляю, що моя донька має Проїзний документ дитини для виїзду за кордон, оформлений у відповідності до вимог законодавства України.ПІДПИС:Повноваження приватного нотаріуса щодо оформлення такого роду документів грунтуються на вимогах Указу Президента України від 23 серпня 1998 року № 932/98.