Номер повідомлення:#2
S-phone.
» 01 жовтня 2009, 17:56
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВмісто Київ, вул. Хрещатик, 32-аТИМ, КОГО ЦЕ СТОСУЄТЬСЯ – ЗА НАЛЕЖНІСТЮ[П.І.Б. громадянки А.] (на день складання заяви - паспорт _______, виданий ______________________________________________________ «__» ___________ ___ року), проживаю за адресою: місто Київ [адреса]З А Я В АЯ, [П.І.Б. громадянки А.], повністю розуміючи значення своїх дій та їх правові наслідки, без будь-якого тиску зі сторони та відповідно до свого дійсного волевиявлення, ЗАЯВЛЯЮ усім, кого це стосується, а також повідомляю заінтересованим у тому особам, органам та установам про те, що НАДАЮ СВОЮ ЗГОДУ на вилучення частини земельної ділянки згідно із планом за адресою: місто Київ [адреса], землекористувачем якої я є, та НЕ ЗАПЕРЕЧУЮ проти того, щоб згадана земля була передана у власність [П.І.Б. громадянина Б.].Ця заява стосується виключно частини земельної ділянки, що знаходиться у моєму користуванні, і її зміст НЕ ПОШИРЮЄТЬСЯ на землю, котра розташована за цією ж адресою, але належить мені на праві власності (була приватизована мною у встановленому для того порядку).ПІДПИС:Форма №56Шостого листопада дві тисячі сьомого року я, КВІТКА Алла Михайлівна, нотаріус Київського міського нотаріального округу, засвідчую справжність підпису [П.І.Б. громадянки А.], який зроблено у моїй присутності.Особу [П.І.Б. громадянки А.], яка підписав документ, встановлено.Зареєстровано в реєстрі за № __Стягнуто платуНОТАРІУС