Форум

Інформаційний ресурс

ІСПИТИ (з 02.10.09)

Номер повідомлення:#1

Повідомлення РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ » 02 жовтня 2009, 18:45

обговорюємо далі...попередні теми за цими ссилками:http://www.yurradnik.com.ua/yurforum/index.php?action=topicid=15926http://www.yurradnik.com.ua/yurforum/index.php?action=topicid=16952
РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ

Номер повідомлення:#2

Повідомлення РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ » 02 жовтня 2009, 18:46

Хто вже написав скаргу на ВКК??
РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ

Номер повідомлення:#3

Повідомлення РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ » 03 жовтня 2009, 00:49

Крісті 81, ртл та інші... ДЯКУЄМО вам за викладену інформаціюХТО ТУТ ЩЕ З [qoute]ВОЯК[qoute] ЗАЛИШИВСЯ???Обговоремо викладене?Підприємницькі товариства можуть укладати договір дарування між собою1) вищий орган прийняв таке рішення2) коли це передбачено установчими документами дарувальника3) коли це передбачено установчими документами обдаровуваного
РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Крісті 81 » 03 жовтня 2009, 01:42

2) коли це передбачено установчими документами дарувальникач.3 ст.720 ЦК
Крісті 81

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Mileno4ka » 03 жовтня 2009, 01:50

[B]ртл[/B], спасибо Вам большое, я Вас тоже поздравляю!!! От всей души рада, что экзамен закончился для вас успешно. Теперь отсыпайтесь.
Mileno4ka

Повідомлення: 156
Дякував (ла): 3 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Mileno4ka » 03 жовтня 2009, 02:16

Я вспомнила ещё два теста из своего билета, которых, по-моему, не было на форуме:[B] Майно, придбане комісіонером за рахунок комітента, є власністю:[/B]- комісіонера- комітента- комісіонера та комітента за домовленістю (третий неточно)[I]Цивільний кодекс УкраїниСтаття 1018. Право власності комітента1. Майно, придбане комісіонером за рахунок комітента, є власністю комітента.[/I][B]Довіреність є нікчемною:[/B]- первый вариант ответа не помню:- якщо в довіреності не зазначено ідентифікаційний номер довірителя- якщо в довіреності не вказана дата її вчинення.[I]Цивільний кодекс України. Ст. 2473. Довіреність, у якій не вказана дата її вчинення, є нікчемною.[/I]
Mileno4ka

Номер повідомлення:#7

Повідомлення annwell » 03 жовтня 2009, 12:27

Дорогесенькі мої, форумчани!!!! Нарешті і я маю змогу подякувати Вам, за ту титанічну працю, яка завжди,ПАМ ЯТАЙТЕ!, буде оцінена. Сльоза вийшла, коли моя мама, прочитавши форум, сказала, що це дійсно ДОСТОЙНІ люди, бо вони допомагають!!!!! А це основне!!! Бог справді з ВАМИ!!!! Я дякую Вам усім за те, що ВИ Є!!! Можливо це пафосно звучатиме, але саме ВИ – є людьми нової формації і Вам будувати чи то відбудовувати НОТАРІАТ. І ,СЛАВА БОГУ, що «МОЯ хата зкраю…», не про Вас.Я іспит здавала у Львові 01.10.09. Набрала 48 балів, але, на жаль, задачу вирішила неправильно. Дякую, від душі, за співчуття, але відверто Вам скажу, що моє недоопрацювання – це саме те, що називають «мало практики». Задача була не важкою, правда, я півтора години вибирала правильну відповідь між двома варіантами і на перекір своїй підсвідомості (може знаку від Бога) вибрала просто логічний варіант, як мені здавалось, але помилилась. А тепер щодо моєї задачі.
annwell

Повідомлення: 171
Дякував (ла): 13 раз.
Подякували: 23 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення annwell » 03 жовтня 2009, 12:30

"В серпні 2006 року між гр. П і банком «А» було посвідчено приватним нотаріусом К. договір іпотеки №1 на будівлю. Земельна ділянка під будівлю знаходилась у той час у власності органів місцевого самоврядування. У липні 2007 році тим самим нотаріусом посвідчується договір купівлі-продажу земельної ділянки між гр. П та органом місцевого самоврядування. При цьому ніяких змін до договору іпотеки №1 не було внесено. У серпні 2009 року нотаріус С.(інший нотаріус) посвідчив договір іпотеки №2 земельної ділянки між гр. П. та банком «Б» (інший банк). При посвідченні цього договору нотаріус, перевіряючи реєстр заборон, бачить накладення заборони на відчуження будівлі з тою самою АДРЕСОЮ. Чи правомірні дії нотаріуса????Було 5 варіантів відповідей. 3 варіанти них – не суттєві, типу, має право, бо на той час земельна ділянка не була у власності гр. – видно зразу , що далекі від істини відповіді.І два варіанти, між якими я вибирала:1) ні, неправомірні, бо відповідно до ст. 6 Закону «Про іпотеку» , якщо будівля, що передається в іпотеку, розташована на земельній ділянці, яка належить іпотекодавцю на праві власності, така будівля підлягає передачі в іпотеку разом із земельною ділянкою, на якій вона розташована, тому потрібно вносити зміни до Договору іпотеки №1.[B]2) так, правомірні, тільки після внесення змін до Договору іпотеки №1 та отримання згоди від банку «А» про передачу земельної ділянку в іпотеку. – це правильна відповідь.[/B]Відповіді мої не дослівні, але суть збережена. "
annwell

Номер повідомлення:#9

Повідомлення annwell » 03 жовтня 2009, 12:33

щодо тестів, то я згадала майже усі, сьогодні чи завтра обов язково виставлю. ВИ- МОЛОДЦІ!!!!!
annwell

Номер повідомлення:#10

Повідомлення НЕНУАШО » 03 жовтня 2009, 13:25

annwell.З таким результатом на ВКК для Вас одразу буде співбесіда.Перемоги Вам!
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#11

Повідомлення Dashka » 03 жовтня 2009, 13:36

Milena, привет, дорогушка!!!! А ты все по старинке, без форума жить не можешь,,, Я тоже хотела немного отдохнуть, но каждый день начинается с форума... Arianna!! Я тебя совсем потеряла.... Отзовись....(а то звонить страшно)
Dashka

Повідомлення: 33
Дякував (ла): 42 раз.
Подякували: 9 раз.

Номер повідомлення:#12

Повідомлення urira » 03 жовтня 2009, 13:37

annwell! ПІСЛЯ РЕЗУЛЬТАТІВ БУЛО ОГОЛОШЕНО СПІВБЕСІДУ ДЛЯ ВАС, КОМІСІЯ ЩО ПРОСТО ЗАВАЛИЛА?
urira

Номер повідомлення:#13

Повідомлення Крісті 81 » 03 жовтня 2009, 15:25

annwell! Якщо ця ситуація виникає на практиці, вона б мала розвязатися наступним чином. Якщо у договорі іпотеки № 1 є умова про передачу в іпотеку земельної ділянки, право на яке виникне в майбутньому, договір іпотеки № 2 навіть би не посвідчувався. тоді б до договору №1 треба би було внести зміни (але це, виходячи з умов задачі - це не та ситуація) Тепер по умові задачі: при передачі в іпотеку зем. діл., на якій стоїть вже передана в іпотеку будівля (при цьому обидва обєкти належать одному власнику) спрацює правило про передачу разом із землею будівлі, яка на ній розташована. При цьому будівля вже буде передаватися в наступну іпотеку, тому потрібна згода банку [qoute]А[qoute]. Але не на передачу в іпотеку землі, а на передачу в іпотеку заставленої будівлі. таким чином, можливо, закладена комісією відповідь була найбільш близькою до суті. в мене виникає інше питання, чому відповідь саме така?
Крісті 81

Номер повідомлення:#14

Повідомлення myro » 03 жовтня 2009, 15:40

annwell, а як Львів здав?
myro

Номер повідомлення:#15

Повідомлення берізка » 03 жовтня 2009, 21:16

Привіт усім. В понеділок здає Волинь. Скиньте будь-ласка, в кого є, тести - 800 з відповідями - на d.i.ger@i.ua Наперед дуже вдячний.
берізка

Повідомлення: 55
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 2 раз.

Номер повідомлення:#16

Повідомлення Nataly » 03 жовтня 2009, 21:48

НЕНУАШО, Ви я так зрозуміла були у цьому році на ВКК та успішно таки були. Вітаю Вас. Підкажіть будь-ласка, чому іспит на ВКК пишеться 2 години? Я щось пропустила , були зміни?
Nataly

Повідомлення: 153
Дякував (ла): 0 раз.

Номер повідомлення:#17

Повідомлення Mileno4ka » 03 жовтня 2009, 22:39

0
Mileno4ka

Номер повідомлення:#18

Повідомлення Крісті 81 » 04 жовтня 2009, 01:23

myro. Львів здав, якщо я правильно порахувала, 17 з 60
Крісті 81

Номер повідомлення:#19

Повідомлення НЕНУАШО » 04 жовтня 2009, 16:00

NatalyПри складанні тестів, ВКК має право призначити час (2 години) на свій розсуд, бо [qoute]Порядок[qoute] діє при складанні іспиту КК при ГУЮ, до того ж в [qoute]Порядку[qoute] написано -[B][U] [qoute]НЕ БІЛЬШЕ 4 годин[qoute].[/U][/B] .
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#20

Повідомлення РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ » 05 жовтня 2009, 13:38

[B]Шановні[/B], ви коли відправляли скаргу на ВКК, то додавали копію витягу з протоколу, чи оригінал витягу???Та чи відправляли поштою скаргу, чи відвозили особисто???
РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ

Номер повідомлення:#21

Повідомлення НЕНУАШО » 05 жовтня 2009, 14:32

РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ.Тількі скаргу, поштою. Особову справу вони самі передають в МЮ.
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#22

Повідомлення Busechka :) » 05 жовтня 2009, 15:41

Всем добрый день! Кажется, этот вопрос уже обсуждали, но пришли к другому решению (по правилам деловодства Б)Что скажете?Перевірка наявності нотаріальних документів згідно з реєстром для реєстрації нотаріальних документів відповідної номенклатури справ проводиться при: а) формуванні документів справ у нарядиб) підготовці документів для передачі їх на зберігання в архів нотаріальної контори або приватного нотаріусав) підготовці документів для передачі їх на зберігання до державного нотаріального архіву2.5.4. -Інструкція про порядок передачі документів на тимчас. зберігання [B]до держ.нот.архіву[/B]
Пока существует пространство,

Пока живые живут,

Да буду и я вместе с ними

Страданий рассеивать тьму.
Busechka :)

Повідомлення: 2001
Дякував (ла): 4335 раз.
Подякували: 4480 раз.

Номер повідомлення:#23

Повідомлення OlgaV » 05 жовтня 2009, 16:18

Добрый день, на № 22 я бы тоже ответила в, как по инструкции. вроде ответ вырван из этого пункта. Но как быть после введения новых правил?? Хотя инструкцию тоже никто не отменил.:(((( Бунечка, хочу Вас спросить лично6 Как Вы организовали свой рабочий день, что можете столько времени уделять форуму? Я тоже хотела бы просиживать тут большую часть времени, выделеную на обучение, но наряду с работой не понимаю как это делать. Может имеете какие то практические полезные советы....
OlgaV

Повідомлення: 53

Номер повідомлення:#24

Повідомлення OlgaV » 05 жовтня 2009, 16:27

Хотя и этот пункт тоже вроде полностю подходит: [qoute]10.4. При підготовці документів для архівного зберігання приватний нотаріус проводить звірку наявності нотаріальних документів згідно з реєстром для реєстрації нотаріальних дій та відповідної номенклатури справ.[qoute] Правил ведення нотаріального діловодства[qoute] Как отвечать?????? Вроде вопрос вообще поставлен глупо...Перевірка наявності нотаріальних документів згідно з реєстром для реєстрації нотаріальних документів?????? (должно быть [qoute]дій[qoute]) відповідної номенклатури справ проводиться
OlgaV

Повідомлення: 53

Номер повідомлення:#25

Повідомлення Berizka » 05 жовтня 2009, 20:26

Всем привет! Может кто-то из Вас знает когда сдает Киев? Спасибо
Berizka

Номер повідомлення:#26

Повідомлення wart » 05 жовтня 2009, 22:41

Всім привіт. Сьогодні здавав Луцьк. Я набрав 44 бали, завдання і задача вирішені вірно. Результат - пролетів. Буду апелювати в Київ. Тестів з форума було дуже мало (в мене 10 -15 тестів), інші говорили, що в них 80 - 90% тестів з форума (таких було мало). Всі тести розроблені згідно нових змін до нашого Закону, крім того враховані зміни в положеннях про перевірку і т.д. Тести і завдання напишу завтра.
wart

Номер повідомлення:#27

Повідомлення ТаШ » 05 жовтня 2009, 23:25

wart,везения вам и удачи на ВКК!У вас все получится!
ТаШ

Номер повідомлення:#28

Повідомлення Arianna » 05 жовтня 2009, 23:35

Привіт усім! [B]wart[/B] я в схожій ситуації тільки в мене 43 бали, а задача і завдання вирішені. Дуже Вас розумію як це неприємно і образливо, але пишу саргу і думаю, що Київ нас зрозуміє бо ми на це заслуговуємо! Бажаю Вам успіху!
Arianna

Номер повідомлення:#29

Повідомлення Arianna » 05 жовтня 2009, 23:39

Щодо посту №22 - ми довго боролися з цим питанням, але якщо вже іти просто логічним шляхом, то нотаріус спочатку готує документи для архівного зберігання у себе і звіряє з реєстром та номенклатурою. Тому мабуть все ж Б).
Arianna

Номер повідомлення:#30

Повідомлення оксана84 » 06 жовтня 2009, 00:36

AriannaСкажіть будь-ласка а які документи треба на ВКК подавати, подавати особисто і зразок заявиу вас можна попросити. Пролетіла на екзамені буду далі боротись.
оксана84

Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів