Форум

Інформаційний ресурс

Порушення правил перевезень

Номер повідомлення:#1

Повідомлення avalon » 28 жовтня 2009, 14:18

Доброго дня!В мене виник конфлікт з водієм маршрцтного засобу.Вартість квитка з пункту 1 в пункт 2 становить 2 грн. з пункту 2 в пункт 3 - 3 грн.а з пункту 1 в пункт 3 - 6 гривень.Побачивши це, я вирішив скористатися цим варіантом: проїхав від пункту 1 до 2, і з нього передав ще 3 гривні на проїзд до пункту 3. Але водій відмовився везти мене далі.Сказав щоб я заплатив не 3 а 4 грн. оскільки я їду з 1 в 3 пункт. Щоб не затримувати інших пасажирів я був змушений вийти з ТЗ. При цьому водій не дав мені квитка.Я хочу написати скаргу на водія, або перевізника.Підкажіть, будь ласка, на чиїй стороні правосуддя, і як мені далі вчинити?
avalon

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Оленка Справедлива » 28 жовтня 2009, 14:25

Дело в совести, а не в правосудии.А для начала Вам надо будет доказать, что Вы вообще ехали в той маршрутке. :)Это ж надо: за рупь так нервы людям портить!
В каждом маленьком ребёнке и в мальчишке и в девчонке, есть по 200 грамм какашек или даже полкило.
А вот в дяде, или в тёте, там уже какашек больше, и бывает так, что вовсе, целый дяденька говно! :)
Оленка Справедлива

Повідомлення: 5063
Дякував (ла): 1903 раз.
Подякували: 2115 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення creep » 28 жовтня 2009, 14:51

це форум обговорення нотаріальної практики!!! % чи у вас з водієм посвідчений договір на перевезеня вас по пунктах 1,2,3 ??? )))
creep

Повідомлення: 214
Дякував (ла): 84 раз.
Подякували: 124 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення nukai » 02 листопада 2009, 07:31

одним словом - даром ви вийшли))) вам треба було вийти і зразу зайти)))))) тоді і би заплатили 3!!!!!! а щодо правосуддя, то воно на вашій стороні, но скарга ту вам не допоможе, водію тим більше:( ну вот перевізнику тут зовсім буде [qoute]по барабану[qoute]((((
nukai

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів