Форум

Інформаційний ресурс

Довіреність в суд: спадщина і право власності

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Charisma » 12 листопада 2009, 15:14

Звернувся громадянин, йому необхідно зробити довіреність на предствництво інтересів в суді! Ситуація така, 10 років назад померла мати, по його словах його брат, тайком від мого клієнта та його брата офрмив спадщину на себе, хоча я так зрозуміла мій клієн знав про смерть матері, але нічого не зробив! Тепер він вирішив відсудити частину земельної ділянки у свого брата, адвокат його запевнив що це можливо! як правильно сформулювати довіреність (бо я вже заплуталась, клієнт вже 300 разів її переробляв і надавав меня свої пропозиції) Чи можливе таке формулювання:/[qoute]представляти мої інтереси з питань захисту моїх прав щодо права власності на частку земельного паю, що знаходиться (адреса), належного моїй матері (дату смерті він не пам'ятає), а також вести мої справи в усіх судових установах і т.д./[qoute]PS: тільки прошу дати пораду стосовно самої довіреності, а не стосовно спадщини, про спадщину я йому все пояснювала, і він наполягає на довіреності
Charisma

Номер повідомлення:#2

Повідомлення MG » 12 листопада 2009, 15:42

а може: бути моїм представником в усіх... з питань спадкування майна, що залишилося після смерті ПІБ, яка померла 18 лютого 1998 року ? (перераховувати спадкове майно - тут зайве для довіреності)
MG

Повідомлення: 18358
Дякував (ла): 39726 раз.
Подякували: 28198 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Charisma » 12 листопада 2009, 15:49

я згодна, зазвічай так і робимо, але клієнт наполягає саме на вказанні землі, про інше майно він не знає та й не бажає знати! хоча я йому пояснила що спадщину можна або всю прийняти, або від усієї відмовитись! я чесно кажучи взагалі не розумію на якій підставі суд задовльнить його позов, адже він знав, що мати померла, знав, що брат спадщину оформив....
Charisma

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Элка » 12 листопада 2009, 16:25

ваш клиент наверное наивный чукотский мальчик)))))))
Элка

Номер повідомлення:#5

Повідомлення AsaN » 12 листопада 2009, 16:35

а може: [qoute]представляти мої інтереси з питань захисту моїх прав щодо [U]визнання[/U] права власності на частку земельного паю, що знаходиться (адреса), [U]в порядку спадкування за законом після смерті моєї матері[/U][qoute]Якщо брат оформив спадщину, то цей земельний пай матері вже не належить.
AsaN

Повідомлення: 174
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення MG » 12 листопада 2009, 16:44

...ага, і половину позовної заяви туди вкатать -на радість адвокату з братом, що за земельку на брата пішов...
MG

Повідомлення: 18358
Дякував (ла): 39726 раз.
Подякували: 28198 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Notana » 12 листопада 2009, 16:51

Вот и оформляй после такого спадщину........ Люди как стервятники - пока наследодатель жив - никому не нужен, как только не стало - рвут все, что можно, даже через 10 лет опоминаются - с братьями судятся..... Конечно, 10 лет назад кому эта земля нужна была - стоила копейки..... этот [qoute]обиженый[qoute] брат же не думал, что через 10 лет стоимость земельки повысится в сотни раз....
Notana

Повідомлення: 1350
Дякував (ла): 334 раз.
Подякували: 719 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення СКІФ » 12 листопада 2009, 18:09

Charisma , с таким ником как у Вас - послал бы я его на ..хутор бабушек ловить !
СКІФ

Повідомлення: 2049
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Charisma » 12 листопада 2009, 18:22

ох, і клієнт! я йому кажу ви ж так конкретизуючи дуже обмежуєте свого адвоката (хто його там знає що за позов той адвокат подає)!я йому кажу може ви то адвоката подзвоните та з ним порадитесь, а він каже моєму адвокатові тільки після 3 дзвонити можна! [B]Ялот[/B], розумієте, я ж хочу людині допомогти, щоб документ зроби, з яким його потім не відправлять на той хутір)))))) Хоча я так і не зрозуміла чтому той адвокат у перемозі впевнений?я взагалі підстав не бачу!!!
Charisma

Номер повідомлення:#10

Повідомлення СКІФ » 12 листопада 2009, 18:36

Charisma Допомогти можна і потрібно людині зі здоровим глуздом, а таким як у Вас допомога може бути тільки у вигляді куска мила та вірьовки ! Прости, Господи.
СКІФ

Повідомлення: 2049
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#11

Повідомлення Charisma » 12 листопада 2009, 19:26

[B]Ялот[/B]- це у вас такий бонус, для дуже [qoute]особливих[qoute] клієнтів?))))))
Charisma

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів