Форум

Інформаційний ресурс

Як перевірити чи перша в цьому році продаж

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Во как... » 08 лютого 2007, 19:48

Я так розумію, щоб побачити чи перша в цьому році продаж, ми маємо зробити витяг з реєстру правочинів. Інформацію у реєстрі шукаєте по ПІБ чи коду??? Дякую
Во как...

Повідомлення: 2007
Дякував (ла): 44 раз.
Подякували: 161 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Щаслива » 08 лютого 2007, 21:12

В Державному реєстрі правочинів при запиті необхідно вводити прізвище, ім'я, по батькові та ідентифікаційний номер, для уникнення непорозумінь
Щаслива

Повідомлення: 851
Дякував (ла): 35 раз.
Подякували: 4 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Доктор ZAZ » 08 лютого 2007, 21:13

Вопросы к бирже И что налоговая отвечает сколько раз человек продал нерух. в году? И при чем тут календарный год с момента запроса? Речь идет об отчетном периоде для физлиц - год, к примеру с 01.01.2007 по 31.12.2007, в течение которого первая продажа может быть.Интересно, к Вам, после такого посыла в налоговую, кто-то ещё и возвращается?
Когда начинают часто говорить о патриотизме, значит - опять что-то украли
Доктор ZAZ

Повідомлення: 10860
Дякував (ла): 4836 раз.
Подякували: 13849 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення V » 08 лютого 2007, 23:00

А як вам, такий фокус. Надаю одному нотарю документи на будинок, іншому на квартиру, третьому на магазин, а четвертому ще одну квартиру і все це одночасно, я ж бізнесмен. Платити 20 відсотків замість нуля не хочеться. Підходжу по домовленості до кожного, благо я мобільний та ще й через дорогу нотарі, як на замовлення. Даю на підготовку документи, справно перевіряю витяги про першу продаж в році іду за кейсом для грошей. Завершую все миттю. Можна ще згустити фарби.Залишається просте питання. Як вважаєте, кожний із нотаріусів, як податковий агент, буде відшкодовувати збитки завдані державі згідно чинного законодавства? Я тільки за те, щоб дуже добре подумати, перед тим як дати право фіскальним структурам назвати себе податковим агентом. При таких умовах, категорично проти посвідчення будь-яких договорів. А ви?
V

Повідомлення: 4119
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1299 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення georg » 08 лютого 2007, 23:38

Фокус класс! Згоден, але це не вихід. І це буде до тих пір, поки ми не станемо нормальними, а не агентами податкових служб.
georg

Повідомлення: 130
Дякував (ла): 54 раз.
Подякували: 29 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення sello » 09 лютого 2007, 06:07

"V, це Ви все вірно спрогнозували і навіть фарби не загустили. І мабуть така схема вже через короткий час буде кимось десь задіяна. Але не видавайте всіх ""ноу-хау"", бо коли віддадуть функції реєстраторів нерухомості працівникам місцевих органів юстиції, то ми їм піддамо клопоту, консультуючи певних клієнтів як і що ""вірно"" робити. А то Баранова на колегії вже торкалася цієї теми і попередила що у нотаріусів можуть виникнути певні проблеми зі з""ясуванням яка за чергвістю угода у клієнта, але як розв""язати цей вузол відповіді не дала. На мій погляд, за такого відношення до нас нашого керівництва, треба перед угодою ТУПО перевіряти продавця за ПІБом та ІНФО тільки за реєстром правочинів і не брати ніякої заяви. Воно нам надо? А коли ""вляпаюся"" буду у суді ТУПО посилатися на нашу ТУПУ інструкцію. Якщо суд програю буду ТУПО судитися з Мінюстом. "
sello

Повідомлення: 14220
Дякував (ла): 27322 раз.
Подякували: 33295 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Берн » 09 лютого 2007, 14:00

V, Оце так фокус! Нічого не скажеш, просто супер :(.
Берн

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Lina » 12 лютого 2007, 16:29

Підтримую sello. Я не провидець і не винахідник видумувати способи перевірити клієнтів, буду використовувати реєстр правочинів
Lina

Повідомлення: 284
Дякував (ла): 71 раз.
Подякували: 9 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів