Форум

Інформаційний ресурс

Пріоритет Закону над підзаконними нормативно-правовими актами

Номер повідомлення:#1

Повідомлення В.П.. » 15 листопада 2009, 16:05

Шановні колеги!Ситуація наступна. Подав позов до виконавчого комітету в особі постійно діючої комісії з питань щодо відключення від опаленняВ позові послався на Закон /[qoute] Про теплопостачання /[qoute] та /[qoute] Про житлово-комунальні послуги /[qoute] які дозволяють встановити автономне опалення. Представник комісії посилається на підзаконний акт /[qoute] Порядок відключення окремих житлових будинків від централізованого опалення/[qoute] який передбачає відключення від опалення будинку в цілому. Всі мої намагання довести, що Закон має вищу силу над даним Наказом Міністерства будівництва, архітектури... нічого не дають. Можливо в когось була подібна ситуація?
В.П..

Повідомлення: 147
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 7 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення S-phone. » 15 листопада 2009, 17:20

Ищите другие пути. В моей ситуации 6 (шесть!) лет пришлось сидеть без отопления. И только в этом году удалось официально установить АО. Думаю, что после того, как собрал за все годы акты с участием теплосети и ЖЕК. Три последних года мы отказались оплачивать непредоставленные услуги. И вышла кругленькая сумма плюс моральный, болезни, дети, электроэнегргия для отопления и тд. Хотелось предъявить в суд, но разошлись мирно. Мне разрешение на установку АО и списание всех долгов. Тепло, кайфуем. Желаю и Вам успеха.
S-phone.

Повідомлення: 1335
Дякував (ла): 406 раз.
Подякували: 567 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення В.П.. » 16 листопада 2009, 00:20

Шановн... S-phone! Я так зрозумів, що ви самовільно відрізались від централізованого опалення і відмовились сплачувати неотримані послуги
В.П..

Повідомлення: 147
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 7 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів