Номер повідомлення:#1
Мия
» 17 листопада 2009, 12:26
Шановні колеги, допоможіть будь-ласка. Чи можна засвідчити справжність підпису на заяві до посольства США приблизно такого змісту:/[qoute]Я, Ольга Іванова, хочу поділитися своїми враженнями щодо відносин Олени та Кена. Я знайома з Оленою та Кеном на протязі року оскільки я часто листувалася з Кеном та бачилася з Оленою. Мені приємно було бачити як вони будували свої стосунки. Було помітно, що ці люди прагнуть побудувати спільне майбутнє. Спілкуючись з Кеном, я зрозуміла наскільки щиро він ставиться до Олени. Я була свідком того, як почуття Кена надихали його на романтичні вчинки. Наприклад, я неодноразово допомагала Кену дивувати Олену. Я маю на увазі квити та солодощі, які Кен з моєю допомогою дарував Олені. Знаходячись поруч, Олена та Кен виглядали щасливими та веселими. Спостерігаючи за цією парою було приємно бачити як турботливо вони ставляться одне до одного. Особливо мене вразили вчинки Кена. Він щиро піклувався про Олену на протязі всього року. Мені особисто приємно, що з часом стосунки Олена та Кена стали більш серйозними. Я певна, що вони готові до тих турбот з якими вони можуть стикнутися в процесі побудови міжнародного одного шлюбу. Я вірю, що у цієї пари буде щасливе спільне майбутнє./[qoute]Може, хтось робив заяву приблизно такого змісту. У мене в практиці такого не було ще.