Форум

Інформаційний ресурс

Срочно-срочно

Номер повідомлення:#1

Повідомлення ліна. » 23 листопада 2009, 17:50

Поделитесь, пожалуйста, у кого есть образец заявления от родителей на предоставление ребенку вида на жительство в другой стране. буду очень благодарна. заранее спасибо.
Один не разберет, чем пахнут розы.
Другой из горьких трав добудет мед.
Кому-то мелочь дашь- навек запомнит,
Кому-то жизнь спасешь- а он и не поймет...
ліна.

Повідомлення: 341
Дякував (ла): 22 раз.
Подякували: 6 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Felicita. » 23 листопада 2009, 18:01

Если Вы это имеете в виду:ЗАЯВА Мені, _____________, відомо про клопотання мого сина - ______________, _____________ року народження, з питання виїзду з України на постійне місце проживання за кордон до Республіки Польща. Цим, заявляю, що не заперечую проти його виїзду за кордон на постійне місце проживання, і що виїзджаючий ______________ не має по відношенню до мене невиконаних обов’язків та майнових зобов’язань, передбачених законодавством України.
Felicita.

Повідомлення: 70
Дякував (ла): 9 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення NS » 23 листопада 2009, 18:01

Образец может немного староват
NS

Номер повідомлення:#4

Повідомлення ліна. » 23 листопада 2009, 18:16

а якщо це не повнолітній?
Один не разберет, чем пахнут розы.
Другой из горьких трав добудет мед.
Кому-то мелочь дашь- навек запомнит,
Кому-то жизнь спасешь- а он и не поймет...
ліна.

Повідомлення: 341
Дякував (ла): 22 раз.
Подякували: 6 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Marysia. » 23 листопада 2009, 18:18

ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ МЗС України 15.09.2006 N 185 Форма 21 Зразок ЗАЯВА про згоду дитини віком від 14 до 18 років на вихід з громадянства України Мені__________________________________________________________________ (прізвище, ім'я, по батькові дитини)__ ___ року народження відомо, що моя мати (батько) ________________________________________________________________________________ (прізвище, ім'я та по батькові одного з батьків) виходить з громадянства України і одночасно клопоче про мій вихід з громадянства України. У зв'язку з цим я підтверджую свою згоду на вихід з громадянства України разом з матір'ю (батьком). ___ ___________ 20 __ р. _________________ (підпис особи) Директор Департаменту консульської служби МЗС України Б.М.Базилевський ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ МЗС України 15.09.2006 N 185 Форма 22 Зразок ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ (печатка консульської ________________________ установи) ________________________ --------- ________________________ | ФОТО | |35 х 45| | мм | --------- ЗАЯВА Я, _________________________________________________________, (прізвище, ім'я, по батькові) прошу оформити моїй дитині вихід з громадянства України. Повідомляю такі відомості: ------------------------------------------------------------------| N | Запитання | Відповіді ||з/п | | ||----+-----------------------------+-----------------------------|| 1 |Прізвище, ім'я, по батькові | || |дитини (якщо змінювалося | || |прізвище, ім'я, по батькові, | || |то перелічити всі прізвища, | || |імена, по батькові) | ||----+-----------------------------+-----------------------------|| 2 |Число, місяць і рік | || |народження дитини | ||----+-----------------------------+-----------------------------|| 3 |Національність | ||----+-----------------------------+-----------------------------|| 4 |Місце народження дитини (як | || |зазначено у свідоцтві про | || |народження) | ||----+-----------------------------+-----------------------------|| 5 |З якого часу дитина перебуває| || |у громадянстві України | ||----+-----------------------------+-----------------------------|| 6 |Дата виходу батька дитини з | || |громадянства України | ||----+-----------------------------+-----------------------------|| 7 |Дата виходу матері дитини з | || |громадянства України | ||----+-----------------------------+-----------------------------|| 8 |Набуття дитиною громадянства | || |України за народженням | || |(указати дату і підставу) | ||----+-----------------------------+-----------------------------||8.1 |У редакції Закону України | || |[qoute]Про громадянство України[qoute] | || |від 08.10.91 статті 13-16 | || |(зазначити) | ||----+-----------------------------+-----------------------------||8.2 |У редакції Закону України | || |[qoute]Про громадянство України[qoute] | || |від 16.04.97 статті 12-15 | || |(вказати) | ||----+-----------------------------+-----------------------------||8.3 |У редакції Закону України | || |[qoute]Про громадянство України[qoute] | || |від 16.01.2001 частин 1, 2, | || |3, 4, 5, 6, 7 статті 7 | ||----+-----------------------------+-----------------------------|| 9 |Коли і яким органом було | || |прийнято рішення про | || |усиновлення дитини: | ||----+-----------------------------+-----------------------------||9.1 |судом | ||----+-----------------------------+-----------------------------||9.2 |дипломатичним представництвом| || |чи консульською установою | ||----+-----------------------------+-----------------------------||9.3 |уповноваженим органом іншої | || |держави | ||----+-----------------------------+-----------------------------|| 10 |Громадянство кожного з | || |усиновителів | ||----+-----------------------------+-----------------------------|| 11 |Перебування одного з | || |усиновителів у статусі особи | || |без громадянства | ||----+-----------------------------+-----------------------------|| 12 |Чи перебуває дитина в | || |іноземному громадянстві на | || |цей час | ||----+-----------------------------+-----------------------------|| 13 |Чи є документ про те, що в | || |разі виходу дитини з | || |громадянства України вона | || |набуде іноземне громадянство | ||----+-----------------------------+-----------------------------|| 14 |Місце проживання дитини | |------------------------------------------------------------------ Зазначте документи, які додаєте до заяви: ------------------------------------------------------------------| | ||------+---------------------------------------------------------|| | ||------+---------------------------------------------------------|| | ||------+---------------------------------------------------------|| | ||------+---------------------------------------------------------|| | ||------+---------------------------------------------------------|| | ||------+---------------------------------------------------------|| | ||------+---------------------------------------------------------|| | ||------+---------------------------------------------------------|| | |------------------------------------------------------------------ Достовірність викладених у заяві відомостей і дійсність поданих документів підтверджую: _____ _____________ 200__ р. ________________________ (підпис заявника) 1. Пункти 6, 7 заповнюються у разі, якщо дитина виходить з громадянства України відповідно до частин 5, 6 статті 18 Закону України [qoute]Про громадянство України[qoute]. 2. Пункт 8 заповнюється у разі, якщо дитина виходить з громадянства України відповідно до частини 8, 9 статті 18 Закону України [qoute]Про громадянство України[qoute]. 3. Пункти 9, 10, 11 заповнюються у разі, якщо дитина виходить з громадянства України відповідно до частин 10, 11 статті 18 Закону України [qoute]Про громадянство України[qoute]. СЛУЖБОВІ ПОМІТКИ (заповнюються консульською посадовою особою) 1) паспорт громадянина України для виїзду за кордон: серія ____________ N ____________________________, виданий __________________________________________________________ (назва органу, який видав паспорт)__________________________________________________________________ 2) інший документ, що підтверджує громадянство України серія _____ N __________________________________________, виданий __________________________________________________________ (назва установи, яка видала паспортний документ)__________________________________________________________________ 3) свідоцтво про народження дитини: серія _______ N ________, видане ___________________________________________________________ (назва установи, яка видала свідоцтво про народження) Заяву прийняв і правильність її заповнення та всі необхідні документи, долучені до заяви, перевірив:__________________________________________________________________ (посада, прізвище та ініціали консульської посадової особи) ____ ________________ 20 __ р. _____________________ (підпис) Директор Департаменту консульської служби МЗС України Б.М.Базилевський Немного не то, наверное но взять отсюда кое-что можно.
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]