Форум

Інформаційний ресурс

Засвідчення справжності підпису вдома

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Русалка » 04 грудня 2009, 14:15

Клієнти просять засвідчити справжність їх підписів у них вдома, мотивуючи це сімейними обставинами(хвора мати, яку не можуть залишити).Як на Вашу думку, можливо вчинити нот.дію, а в посвідчувальному написати: на прохання заявників ( в одній заяві два заявника) у звязку з сімейними обставинами, справжність підписів засвідчени вдома заявників за адресою....
Русалка

Повідомлення: 408
Дякував (ла): 10 раз.
Подякували: 5 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення ЗдРаСтЕ=))) » 04 грудня 2009, 14:36

на іх особисте прохання та у звязку з ........я би зробив,чому ні???
ЗдРаСтЕ=)))

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Мэм » 04 грудня 2009, 14:46

тоже не вижу проблемы.
Мэм

Повідомлення: 591
Дякував (ла): 43 раз.
Подякували: 54 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Aura » 04 грудня 2009, 14:53

[QUOTE]на іх особисте прохання та у звязку з ........я би зробив,чому ні???[/QUOTE]я б теж зробила. Заборони ж немає
Aura

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Русалка » 04 грудня 2009, 14:57

Як причину можноу вказати сімейні обставини?
Русалка

Повідомлення: 408
Дякував (ла): 10 раз.
Подякували: 5 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Элка » 04 грудня 2009, 15:56

я думаю, что такую причину как семейные обстоятельства указывать нельзя. нотариус выезжает только ввиду болезни
Элка

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Notana » 04 грудня 2009, 16:03

Элка, а в банк нотариус тоже выезжает ввиду болезни?
Notana

Повідомлення: 1350
Дякував (ла): 334 раз.
Подякували: 719 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Муза » 04 грудня 2009, 16:06

[QUOTE]нотариус выезжает только ввиду болезни[/QUOTE]ну а как же виробнича необхідність? на предприятии, не отходя от станка :))я бы написала в связи с необходимостью по семейным обстоятельствам, зачем писать хворобу если ее вобще нет, лишняя информация потом яка була хвороба и т.д.
Муза

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Notana » 04 грудня 2009, 16:07

А вообще все указано в Инструкции:11. Нотаріальні дії вчиняються в приміщенні державної нотаріальної контори, у державному нотаріальному архіві, приміщенні, яке є робочим місцем (конторою) приватного нотаріуса. [B]В окремих випадках, коли фізична особа не може з'явитися в зазначене приміщення[/B], а також коли того вимагають особливості посвідчуваного правочину, такі нотаріальні дії можуть бути вчинені поза вказаними приміщеннями, але в межах нотаріального округу. Якщо нотаріальна дія вчиняється поза приміщенням державної нотаріальної контори, державного нотаріального архіву, приміщенням, яке є робочим місцем (конторою) приватного нотаріуса, у посвідчувальному написі та в реєстрі для реєстрації нотаріальних дій зазначається місце вчинення нотаріальної дії (удома, у лікарні, за місцезнаходженням юридичної особи та ін.) із зазначенням адреси, а також причин, з яких нотаріальна дія була вчинена поза вказаними приміщеннями. Где тут ввиду болезни???? Можо по любой причине, и дома, и на работе, и в банке. Главное указать: причину и место.
Notana

Повідомлення: 1350
Дякував (ла): 334 раз.
Подякували: 719 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Marysia. » 04 грудня 2009, 16:17

какой-то бред, но в магазин то они ходят? вот пусть и сходят к вам по-одному и подпишутся на одном заявлениию. Люди совсем ... здесь матюки
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#11

Повідомлення ЗдРаСтЕ=))) » 04 грудня 2009, 16:17

на їх особисте прохання та у звязку з (на вибір)[qoute]з особливістю вчинення нотаріальної дії[qoute]=[qoute]Хворобою заявника[qoute]=[qoute]похилим віком[qoute] та інше...Ваша Галя -балована=)))=)))если клиент платит за виезд,почему бы и не приехать в гости..
ЗдРаСтЕ=)))

Номер повідомлення:#12

Повідомлення ПЕЧЕНЕГ » 04 грудня 2009, 16:38

Notana! [qoute]а в банк нотариус тоже выезжает ввиду болезни?[qoute] НЕТ, только за БОЛЬШИЕ деньги :-)
ПЕЧЕНЕГ

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]