Форум

Інформаційний ресурс

пільгуємо чи ні? терміново

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Во как... » 27 лютого 2007, 16:31

Пільгуємо чи ні земельні ділянки с/г, що були приватизовані, про які йдеться у п. 4.3.18 ЗУ ПРО оподаткування? Наші по області податківці сказали не пільгувати, але Київ на семінарі казали пільгувати. Що робити, адже законом передбачено пільги. Я не оподатковую, але переживаю щоб потім з мене не стягували. Але ж п.4.3.18 однозначно вказує на пільгування!!! Що робити, поділіться . Дякую.
Во как...

Повідомлення: 2007
Дякував (ла): 44 раз.
Подякували: 161 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Сергей » 27 лютого 2007, 16:33

Діяти відповідно до закону, а не тому, що сказали)
Сергей

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Во как... » 27 лютого 2007, 19:09

Які ще думки???
Во как...

Повідомлення: 2007
Дякував (ла): 44 раз.
Подякували: 161 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення nota » 27 лютого 2007, 19:42

Только в соответствии с Законом. К тому же налоговая разъяснила (лист от 19.02.07, он есть в разделе новости на этом сайте) , что нотариус несет отвественность только за проверку уплаты и передает информацию в налоговую. Ответственность за уплату налога несет гражданин.
nota

Повідомлення: 2153
Дякував (ла): 601 раз.
Подякували: 1643 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення нло » 28 лютого 2007, 17:26

"А как вам уважаемые коллеги:""нотаріуси виконують функції податкових агентів в частині КОНТРОЛЮ ПОВНОТИ сплати податку до бюджету перед посвідченням договорів та забезпечують надання відповідної інформації податковому органу... У зв'язку з тим, що нотаріус як податковий агент є ВІДПОВІДАЛЬНИМ ЗА ПЕРЕВІРКУ СПЛАТИ ВІДПОВІДНОЇ СУМИ ПОДАТКУ до бюджету та надання у встановленому порядку інформації до податкового органу, державна податкова інспекція за місцем знаходження державної нотаріальної контори чи місця розташування робочого місця приватного нотаріуса зобов'язана повідомити нотаріусів про відкриття рахунку для сплати податку та його реквізити...""?Или вот этот ХИТ: ""Копії платіжних документів про перерахування податку додаються до примірників посвідчених договорів. ОРИГІНАЛ КВИТАНЦІЇ „П О Г А Ш А Є Т Ь С Я'' нотаріусом шляхом ПРОСТАВЛЕННЯМ на ній відбитку своєї печатки та підпису..."""
Трудно плясать под чужую дудку, когда бьешься рыбой об лед
нло

Повідомлення: 1025
Дякував (ла): 648 раз.
Подякували: 156 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення тая » 28 лютого 2007, 17:59

Это вообще бред какой-то,как будто если не будет просталвена печать на квитанции,то она не будет действительной?Я считаю,что это противоречить нотариальному законодательству?!
тая

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]