Номер повідомлення:#3
*Женская Логика*
» 29 березня 2007, 13:08
"доця вже повнолітня?...якщо не повнолітня то вас зобов""яже опікунській придбати на на ім""я доці земельну ділянку в два рази більшу за ту що вона продасть вам...... щодо квартир то практика показує саме так....якщо продає неповнолітній 10 метрів то одночасно треба купити на його м""я 20 метрів...... по переденьому договору можете передати хоч усю суму, ви самі встановлюєте суму і ніхто не має права вам це заборнити.....договір купівлі продажу з відсрочкою можливий за умови отримання акту, договір купівлі-продажу укладається тільки при наявності акту......у земельної ділянки є кадастровий номер??? принаймні повинні буди встановлені межі......в одну із умов попереднього договору включіть в обов""язки продавця, що він зобов""язуєть до певного строку отримати акт.....залиште свою електронну адресу я вишлю вам примірник такого договору....платити по такому договору вам треба буде 1% від суми яка буде переданна при підписані цього договору + нотаріальні послуги, обов""язково згода подружжя"
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...