Форум

Інформаційний ресурс

Указ Президента про відставку

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Явва » 03 квітня 2007, 12:34

Ну, то що тепер, у зв'язку з Указом президента про відставку парламенту, наш закон не розглядатимуть?. Думки. Факти.
Явва

Повідомлення: 211
Дякував (ла): 29 раз.
Подякували: 10 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення *Женская Логика* » 03 квітня 2007, 12:45

думаю якщо оприлюднять то ні....і мараторій на землю знімуть бог знає коли
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 633 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Александр » 03 квітня 2007, 13:10

А я вот думаю, что если опубликуют - ото нам и труба!!! Ну и что, если полномочия Ради досрочно Указом преостанорвлены - все равно Рада работает до избрания новых депутатов. Другое дело, что по нам никто теперь досконально разбираться не будет - не до того им! Тупо проголосуют что предложено! Вот это страшно! Но надежда умирает...
Александр

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Vолодимир » 03 квітня 2007, 14:15

Я особисто проти розрахунку на випадковість ( маю на увазі Указ ) Ми працювали і працюємо з нардепами і фракціями Відповідно і результат повинен бути в любому випадку позитивним Зауважте єдине що на сьогодні будь який проголосований закон ( хоч гарний для нас хоч поганий ) не набире чинності бо президент його не підпише і буде вето З врахування публікації Указа Президента про розпуск парламента сьогодні є недоцільним голосувати багатьох законопроектів ( не до них ) Але ми продовжуємо працювати Ми поза політикою і будемо продовжувати відстоювати інтереси усіх громодян України незалежно від партійної приналежності Ми працювали і будемо працювати системно
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Лар. » 03 квітня 2007, 14:39

Спасибі Vолодимиру! Все дуже виважено сказано, нічого не добавиш!
Лар.

Повідомлення: 56
Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 11 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення логос » 03 квітня 2007, 15:43

Володимире так тримати! , ми чим зможем тим і допоможем.
логос

Повідомлення: 535
Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Александр » 03 квітня 2007, 17:20

та неее... Указ то подписан, но не может же страна на 60 дней остаться без высшего законодательного органа вообще. По Конституции - до избрания новых, а досрочно - подразумеваетя до истечения полного срока. Но это ничего не меняет - истекает полный срок - избираются новые - полномочия старых прекращаются, ...Роспуск - тоже будут избраны новые, но с разницей в том, что старые просто не добыли свой срок. Или я что то не так понимаю?
Александр

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Деметра » 03 квітня 2007, 17:47

"Vолодимир, скажите, пожалуйста, поскольку новый закон"" О нотариете"" не принят, не приняты изменения к старому( т.е Закон № 3025), еще не действет система образования УНП как предлагает и добивается Павлова Л.Н., сверху в низ(хотя я не представляю как это может быть), вопрос о внеочередном отчено - перевыборном собрании УНП уже не будет решаться?"
Деметра

Повідомлення: 369
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 3 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Vолодимир » 03 квітня 2007, 18:02

По нашему глубокому убеждению звітно-виборча конференція повинна бути проведена Призначити її може по статуту УНП Рада УНП Ми звернулися з таким проханням але досі не отримали ніякої відповіді Пропонуємо Вам також звернутися з цим питанням до Ради УНП
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів