Номер повідомлення:#2
3013
» 10 квітня 2007, 15:53
"Старенькое очень..ДО ПОСОЛЬСТВА УКРАЇНИ В РОСІЙСЬКІЙ ФЕДЕРАЦІЇ В МІСТІ МОСКВІ від КОВАЛЬОВОЇ ОЛЬГИ ГРИГОРІВНИ, що мешкаю в місті Харкові, ЗАПРОШЕННЯЯ, КОВАЛЬОВА ОЛЬГА ГРИГОРІВНА, запрошую громадянина Іорданії МОБАЙДИН АЛІ до мене в гості в місто Харків строком на 45 діб з 10 жовтня 2001 року. Я, КОВАЛЬОВА ОЛЬГА ГРИГОРІВНА, беру на себе зобов’язання, щодо забезпечення виконання ""Правил в’їзду в Україну іноземців, іх виїзду з України і транзитного проїзду через її територію"" (своєчасну реєстрацію національних документів іноземця, надання йому житла, в необхідних випадках фінансування заходів, пов’язаних з лікуванням та відправленням іноземця в країну постійного проживання). МОБАЙДИН АЛІ 18.03.1964 року народження, Адреса постійного проживання за кордоном: США, штат Вірджінія, місто Роанок.Адреса проживання в Росії: м. Москва, проспект Мамуновський, 3Іноземець буде проживати в Україні за адресою: м. Харків, вулиця Ньютона, 139-Г, квартира 20місто Харків10 жовтня 2001 року Підпис10.10.2001 року я, Приватний нотаріус___________________"