Форум

Інформаційний ресурс

Лист про зняття заборони

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Во как... » 06 квітня 2007, 22:59

Чи перевіряєте Ви повноваження особи (представника банку), який підписав лист про зняття заборони??? Дякую
Во как...

Повідомлення: 2007
Дякував (ла): 44 раз.
Подякували: 161 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення acus » 09 квітня 2007, 20:32

По-перше, не лист, а повідомлення встановленого ІЦ зразка.По-друге, як, навіть за великим бажанням, перевірити його повноваження при надходженні повідомлення поштою? Якщо ніяк перевірити в такому випадку, то який сенс перевіряти при поданні повідомлення особисто.По-третє, нічим така перевірка не передбачена.Висновок: не первіряю. Вимагаю вірно заповнювати саме повідомлення.
acus

Повідомлення: 655
Дякував (ла): 298 раз.
Подякували: 121 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Альвиора » 10 квітня 2007, 13:34

Щось я Вас не зрозуміла. Є Вилучення запису з Державного реєстру іпотек ( заповнюється у квадратиках повідомлення банком). А є ще й лист від банку з проханням зняти заборону, яку наклав нотаріус. Майже завжди банки приносять ці два повідомлення одноразово і повноваження потрібно обов'язково перевіряти, що я і роблю.
Альвиора

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Во как... » 10 квітня 2007, 17:07

Все Ви, Lada, правильно зрозуміли. Є лист з банку та є заява про вилучення з реєстру іпотек та заява про вилучення заборони. Якщо перевіряєте повноваження особи, яка підписала ці документи, куди про це записуєте, робити правоздатність до цих заяв, чи просто для себе прервіряєте, бо у мене перевірити не має по чому, тому і запитую. Дякую
Во как...

Повідомлення: 2007
Дякував (ла): 44 раз.
Подякували: 161 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів