Форум

Інформаційний ресурс

власників іпотеки чотири, а договір один??

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Александр » 11 квітня 2007, 18:58

Ну если банк на єто пойдет и снимет запрещение и віведет из реестра ипотек, то тогда делаете договора, регистрируете в БТИ, а затем новый договор ипотеки под тот же кредитный, только в нем будет уже ЮР.сам должник и три его имущественных поручителя.
Александр

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Альвиора » 11 квітня 2007, 19:55

Я думаю, що БТІ 1-м днем це не зробе. Їх теж прокуратура перевіряє. І нащо все так закрутити, щоб одержати в кінці теж саме? Виникає підозра... Ніхто не скаже насправді для чого це все вони придумали.
Альвиора

Номер повідомлення:#7

Повідомлення *Женская Логика* » 11 квітня 2007, 22:31

думаю робити так.... у мене ситуація..... земельна ділянка продається згідно кадастрових планів трьома земельними ділянками.....будинок - продається квартирами (домоволодіння)..... лише двоє передають свої земельні ділянки, з встановленими межами та частини будинку в іпотеку....за згодою третього..... - попередній договір про поділ будинку.... пілся реєстрації в бті та ексептного дослідження - поділ будинку...... а осб що потім я ще не додумала.....мабуть зміни до іпотеки..... Мене чогось турбує питання чого так всі кричать що частина не може бути предметом іптеки навіть якщо є згода іншого співласника.....
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 633 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення *Женская Логика* » 11 квітня 2007, 22:35

забула.... зараз це все знаходиться в іпотеці..... будинок як незавершене будівництво, дивлюся в реєстр як на будинок в нього заборони немає...але зараз будинок введений в експлуатацію та зареєстрований, є витяги...... думаю спочатку знімати заборони, вилучати з реєстру іпотек, потім відчужувати та передавати в іпотеку.....
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Dali » 11 квітня 2007, 22:42

"ст. 23 Закону ""Про іпотеку"". Якщо договором іпотеки передбачене відчуження з дозволу банку, то берете лист банку про згоду, посвідчуєте договір купівлі-продажу, в якому зазначаєте, що майно перебуває в іпотеці в такого банку, який дав дозвіл на укладення цього договору і що до набувачів переходять права та обов'язки іпотекодавця. Повідомлення банку про вилучення іпотеки з продавця, повідомлення про реєстрацію іпотеки за покупцями, накладаєте нову заборону на нових власників, а стару знімаєте. для того, щоб не втратити пріорітети в особливих відмітках все це зазначаєте. Спочатку не забудьте перевірити чи немає інших заборон та іпотек. Якщо договором іпотеки заборонено відчуження, можна спочатку внести зміни до цього договору, де зазначити, що можна зі згоди банку. В якомусь із журналів була відповідь на це питання. Я вже посвідчувала такий договір."
"Порядочность и честность – слишком дорогие подарки. И не стоит их ждать от дешёвых людей." Вуди Аллен.
Dali

Повідомлення: 22192
Дякував (ла): 40106 раз.
Подякували: 39138 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення *Женская Логика* » 11 квітня 2007, 23:14

О.Я. а що думаєте щодо частини як предмету іпотеки?
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#11

Повідомлення raton » 12 квітня 2007, 11:45

Згоден з О.Я. але в один день придбати та предати в іпотеку без довідки БТІ немає можливості, вихід бачу в передачі в іпотеку майнових прав на придбану нерухомість, а після отримання витягу БТІ вже обична іпотека з майновими поручителями.
Хутін пуй!
raton

Повідомлення: 1532
Дякував (ла): 1213 раз.
Подякували: 942 раз.

Номер повідомлення:#13

Повідомлення Александр » 12 квітня 2007, 18:15

За один или не один день - не в єтом вопрос. Вопрос в том, что отчуждение возможно при снятии запрещения. А представте себе - банк снял запрещение, а потом новіе владельці откажуться подписать новую ипотеку ????? Вот тогда.....
Александр

Номер повідомлення:#15

Повідомлення Vолодимир » 12 квітня 2007, 18:35

Заборону при цьому знімати не потрібно Більш детально ці питання можливо прочитати у МЕНі книзі Іпотека-аналіз коментарі практика застосування та у Клубі юристів на нашому сайті Використовуйте за необхідності пошуковий механізм
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#16

Повідомлення Александр » 12 квітня 2007, 18:39

У банка риска нет в одном случае - не снимать запрещение. А как тогда все остальное?? И как віше писалось коллегами - что єто за необходимость такая срочно-припадошно стать собственниками и передать в ипотеку тоже самое? Вам там виднее, но єто для чего то же хотят сделать?
Александр

Номер повідомлення:#18

Повідомлення Александр » 12 квітня 2007, 18:51

Ну тогда речь идет о продаже имущества обремененного ипотекой. А ктонибудь такое делал когданибудь. Скиньте договор!
Александр

Номер повідомлення:#19

Повідомлення Dali » 12 квітня 2007, 21:05

"Для Хочу біть умной - яка частина? В іпотеці весь об'єкт як був, так і залишається. Тільки стає 4 іпотекодавця, замість одного. Для решти - банк нічим не ризкує, бо заборона стара знімається після перевірки про наявність однієї заборони цього банку, посвідчення дог. к-п, реєстрації нової заборони. Для Александра - в договорі нічого особливого, тільки там де пишете, що під забороною не перебуває, зазначаєте, що ""н/м перебуває під забороною відчуження, яка накладена за договором іпотеки, укладеним між продавцем та ""Банком"", посвід. нотаріусом---. Іпотекодержатель - ""Банк"", дав дозвіл на продаж зазначеої кв. 26 лютого 2007 року, № ___.Буває, що банки в листі пишуть, що кошти, які їм винні, повинні заплатити їм. Тому,, там де пишете про розрахунок, зазначаєте, ""що продаж кв. вчиняється за ____ грн., з яких ____ грн. Покупець вносить на рахунок Банку №__"", а решта як вони самі хочуть. Підтвердженням розрахунку буде пл. повідомлення.Для ratona - другої іпотеки не буде. За баження можна внести зміни до старої, але не обов'язково.Це питання я задавала на віртуальній консультації, мені відповіли, так само, як написала я. "
"Порядочность и честность – слишком дорогие подарки. И не стоит их ждать от дешёвых людей." Вуди Аллен.
Dali

Повідомлення: 22192
Дякував (ла): 40106 раз.
Подякували: 39138 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів