Номер повідомлення:#19
Dali
» 12 квітня 2007, 21:05
"Для Хочу біть умной - яка частина? В іпотеці весь об'єкт як був, так і залишається. Тільки стає 4 іпотекодавця, замість одного. Для решти - банк нічим не ризкує, бо заборона стара знімається після перевірки про наявність однієї заборони цього банку, посвідчення дог. к-п, реєстрації нової заборони. Для Александра - в договорі нічого особливого, тільки там де пишете, що під забороною не перебуває, зазначаєте, що ""н/м перебуває під забороною відчуження, яка накладена за договором іпотеки, укладеним між продавцем та ""Банком"", посвід. нотаріусом---. Іпотекодержатель - ""Банк"", дав дозвіл на продаж зазначеої кв. 26 лютого 2007 року, № ___.Буває, що банки в листі пишуть, що кошти, які їм винні, повинні заплатити їм. Тому,, там де пишете про розрахунок, зазначаєте, ""що продаж кв. вчиняється за ____ грн., з яких ____ грн. Покупець вносить на рахунок Банку №__"", а решта як вони самі хочуть. Підтвердженням розрахунку буде пл. повідомлення.Для ratona - другої іпотеки не буде. За баження можна внести зміни до старої, але не обов'язково.Це питання я задавала на віртуальній консультації, мені відповіли, так само, як написала я. "
"Порядочность и честность – слишком дорогие подарки. И не стоит их ждать от дешёвых людей." Вуди Аллен.