Форум

Інформаційний ресурс

БТІ розумне??? Терміново

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Во как... » 12 квітня 2007, 19:10

Бті відмовляє ставити штамп про реєстрацію договору у електронному реєстрі. Договір старий 1991 року. Витяг з реєстру видали, а от штамп на договорі про реєстацію у реєстрі прав власності на нерухоме майно ставити відмовляють, кажуть що достатньо реєстрації старої у БТІ в 1991 році. Думаю, що це все дурниці, але підкажіть на що зіслатися. Дякую
Во как...

Повідомлення: 2007
Дякував (ла): 44 раз.
Подякували: 161 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення igor » 12 квітня 2007, 19:27

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ Н А К А З N 7/5 від 07.02.2002 Зареєстровано в Міністерстві м.Київ юстиції України 18 лютого 2002 р. за N 157/6445 Про затвердження Тимчасового положення про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно 3.8. Після прийняття рішення реєстратором та внесення записудо Реєстру прав на правовстановлювальних документах робитьсявідмітка (штамп) про реєстрацію відповідних прав (додаток 7),видається витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно,який є невід'ємною частиною правовстановлювального документа тамістить: реєстраційний номер нерухомого майна адресу (місцезнаходження) нерухомого майна призначення (назву) нерухомого майна підстави виникнення чи припинення права власності ( Абзацп'ятий пункту 3.8 із змінами, внесеними згідно з Наказом Мін'юстуN 36/5 ( z0617-04 ) від 17.05.2004 ) особливі позначки реєстратора (дані, у разі їх наявності, просамовільно збудовані, прибудовані чи реконструйовані об'єкти, пронакладення арешту, про перебування майна у податковій заставітощо) відомості про власника (власників) дату видачі витягу про реєстрацію прав власності на нерухомемайно прізвище, ім'я, по батькові реєстратора підпис реєстратора підпис начальника БТІ або уповноваженої ним особи. Зазначений витяг скріплюється печаткою БТІ. Разом із витягом власнику (власникам) або уповноваженій особіповертаються правовстановлювальні документи.
igor

Повідомлення: 6231
Дякував (ла): 983 раз.
Подякували: 3089 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Passer » 13 квітня 2007, 12:38

"MarinaКак не странно - а БТИ - не обязаны ставить подобные штампы в подобной ситуации , т.е. на договорах которые были зарегистрированы до введения единого реестра. А то что написал ""igor"" - правильно, НО для договоров ПОДАНЫХ НА РЕГИСТРАЦИЮ после вступления в силу данного положения , а в вашем случае они договор НЕ РЕГИСТРИРОВАЛИ, А ВЫДАВАЛИТ ВЫТЯГ - вот в чем разница.То есть БТИ действовло не на основании п 3 ""Прийняття рішення реєстратором прав "" (Тимчасового положення про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно), а на основании п . 5 ""Надання витягу з Реєстру прав та інформації про зареєстровані права "" Так что особо не переживайте , и можете смело принимать документы."
Passer

Повідомлення: 2397
Дякував (ла): 327 раз.
Подякували: 475 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Samanta@I » 13 квітня 2007, 14:38

"У нас в области приостанавливают деятельность за подобные ""нарушения"" им, что в лоб, что полбу, положено штамп и все в подробности не вникают."
Я как идеальная девушка знаю, где промолчать...
Знаю же, зараза... но не могу. (С)
Samanta@I

Повідомлення: 392
Дякував (ла): 313 раз.
Подякували: 150 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Samanta@I » 13 квітня 2007, 14:38

"У нас в области приостанавливают деятельность за подобные ""нарушения"" им, что в лоб, что полбу, положено штамп и все в подробности не вникают."
Samanta@I

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Passer » 13 квітня 2007, 17:21

IrinaА чем мотивируют приостановку?
Passer

Повідомлення: 2397
Дякував (ла): 327 раз.
Подякували: 475 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення ЮрВест » 13 квітня 2007, 17:35

Такаж проблема була і у мене. Скільки не просила - відмова, кажуть ми не повинні. Пішля таким шляхом: написала листа в БТІ (дивись прикріплений файл), після чого вони офіційно відповили, що тепер будуть проставляти вказаний штамп.
Кто не хочет - тот ищет причины, кто хочет - ищет возможности.
ЮрВест

Повідомлення: 120
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 54 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Во как... » 13 квітня 2007, 18:27

Який Ви, Тонус розумашечка. А може у Вас такий лист є ще щодо виправлень у Витягаг БТІ, роблять Витяги і помилки виправляють від руки, інші нотаріуси приймають і я змушена, хоча спочатку бунтувала.
Во как...

Повідомлення: 2007
Дякував (ла): 44 раз.
Подякували: 161 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Samanta@I » 13 квітня 2007, 18:33

Мотивируют тем, что при получении Вытяга з реестра для відчуження по старым документам одновременно происходит и регистрация в электронный реестр, присваевается номер в РПВН.
Samanta@I

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів