Номер повідомлення:#5
V
» 18 травня 2007, 02:54
Якщо нема шаблонних зобов’язань, не надаються права громадянина України, або статус особи без громадянства. Подвійне громадянство в Україні заборонено, окрім, звісно, депутатів ВР.ДЕКЛАРАЦІЯ про відмову від іноземного громадянства Я, ------, 26.07.1941 року народження, громадянин Грузії, відмовляюся від громадянства Грузії у зв’язку з тим, що існують незалежні від мене причини неотримання документу про припинення громадянства Грузії, а саме вартість оформлення виходу з громадянства Грузії становить ------,0 гривень, що перевищує мінімальну заробітну плату, встановлену в Україні. У зв’язку з цим, я зобов’язуюся не користуватися правами громадянина Грузії і не використовувати обов’язки, передбачені її законодавством. Я також зобов’язуюся повернути паспорт громадянина Грузії до уповноважених органів цієї держави.До Консульства Російської Федерації в м. Львові, Я, --------, громадянка Російської Федерації, постійно мешкаю в місті --------, вул. --------, буд.28, кв.49, набула громадянства Російської Федерації 13 грудня 1994 р. на підставі ч.1 ст.13 Закону РСФСР „О гражданстве РСФСР” від 28.11.1991 року.15 травня 1998 р. я подала до МВС (МЗС, Посольства) Російської Федерації клопотання та всі передбачені законодавством про громадянство документи про вихід з громадянства цієї держави, про що маю письмові докази, які додаю до декларації.Але з незалежних від мене причин, а саме: (зазначаються вказані заявником причини відмови, викладені компетентними органами країни, громадянином якої він вважається), — я не одержала відповіді про результати розгляду свого клопотання.Засвідчую, що я відмовляюся від громадянства Російської Федерації і повідомляю, що з цього моменту не користуватимуся правами цієї держави і не виконуватиму обов'язків, передбачених її законодавством.Паспорт громадянина Російської Федерації зобов'язуюся через орган, який здійснює оформлення документів про набуття громадянства України, повернути до посольства Російської Федерації і отримати посвідку на проживання для особи без громадянства.