Номер повідомлення:#11
Олл
» 04 червня 2007, 22:25
"Колеги, якщо Молиленко Лариса Миколаївна мовчить, то я змушений стати на її захист. Особисто поважаю її як ""класного профі"". Вже не один рік працюємо в методраді при головному упр.юстиції, як стає зрозумілим, Чернігівської області. Нерідко бувають й суперечки з питань нот.діяльності, які завжди дають позитивний результат. Це абсолютно нормальна, з почуттям гумору, людина. Членом комісії з аналізу, методології та прогнозування нотаріальної практики Української нотаріальної палати вона стала не з власного бажання, а на прохання відділення УНП в області. Те, що вона відкликається на звернення УНП, то її особиста справа. Маю на увазі взагалі підтримання УНП, як такої, особиста справа кожного. Я б цього не робив, а вона робить.Тепер стосовно відповіді на питання. Якщо вона (відповідь) ""зразу не дійшла"", це не говорить, що той, хто її надав, [цензура]. Іноді буває й навпаки.Могиленко мала на увазі (кажу так, тому що знаю її позицію), що правочином може виступати не тільки, як в більшості випадків, договір. Дайте самі собі відповідь чи потрібно вважати правочином заяву про прийняття спадщини. Адже лише на підставі цієї заяви ВИНИКАЄ ПРАВО ВЛАСНОСТІ на спадкове майно.На останок. Колеги, якщо ви ""бачите перед собою конкретного нотаріуса"" будьте більш стриманими у ваших образливих висловах на форумі. Passer, мені соромно за Вас перед жінкою, нашою з Вами колегою."