Є свідоцтво про право на власність на незавершений будівництвом житловий будинок, видане у червні 2007 року, витяг про реєстрацію права власності, виданий БТІ. Земельна ділянка під незавершеним не приватизована (хоча повинна бути приватизована ще до видачі свідоцтва про право влдасності). Чи можу я в такій ситуації посвідчити договір купівлі-продажу цього нерухомого майна
To notar.T and Iapa. Будь-ласка підкажіть де це можна знайти, бо в коментарях да ЦК та ЗК я нічого такого не знайшов, а в мене можливо буде такий провочин скоро і вже забоявся ... Дякую
Я теж вважаю, що земельну ділянку під незавершеним необхідно було приватизувати ще до видачі свідоцтва про право на власність. А хто це має контролювати: органи БТІ (перед видачею свідоцтва про право на власність) чи нотаріус (який в принципі не може заставити особу приватизувати землю)?.
Вы все рассуждаете, а у меня простой вопрос: На каком основании выдано свидетельство на недострой? Нет в закон такого основания. Поэтому мы имеем дело с ненадлежащим правовым документом.Надлежащим документом являются документы по 331 ГК. Как видно из сообщения таких документов нет. О каком нот. удостоверении договора вообще можно вести речь?
Крайне метко, Вы правы, Nota. Согласен, задачка с области фантастики, не обращайте внимания на возражения.Форум превращается в помело и вмешиваться нет желания, окрестят буяном … .