Форум

Інформаційний ресурс

Банківські картки - наслідки перевірки

Номер повідомлення:#2

Повідомлення lenna » 10 липня 2007, 12:01

Я тоже все это требую но в реестр записываю только реквизиты устава и протокола (решения) о назначении директора и документы на остальных лиц, то что вы перечисили я в реестр не пишу, хотя в чем тут ошибка должны наоборот спасибо говорить что нотариус так тщательно все проверяет
lenna

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Скорпіон » 10 липня 2007, 12:04

Перевіряю правоздатність та дієздатністю юр особи та повноваження представника. Описую ці документи на одному примірнику картки, яку залишаю собі.Довідку з ЄДРПОУ залишаю також. Маю на увазі її копію.Але знаю, що колеги взагалі не оставляють нічого, а відмітки роблять в реєстрі.
Скорпіон

Повідомлення: 275
Дякував (ла): 54 раз.
Подякували: 12 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення igor » 10 липня 2007, 12:39

"4ОПП може і зайва навіщо вам реєстрація в податковій, а довідка з ЄДРПОУ в самий раз, і в загалі на перевірку їздять наші колеги, як вони допускають написання такого, ""вимагає багато зайвих документів"""
igor

Повідомлення: 6231
Дякував (ла): 983 раз.
Подякували: 3089 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Деметра » 10 липня 2007, 12:59

Записываю в реестре- Устав, свидетельство ОДР, справку статистики. документы , подтверждающие полномочия представителей, требую предоставления виписки из ДРЮО та ФОП, в которой указывается кто руководитель. Никаких копий не оставляю, тем более экземпляр карточки, поскольку удостоверяется подлинность подписи.
Деметра

Повідомлення: 369
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 3 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення =L.M= » 10 липня 2007, 13:00

Взагалі-то, я також записую реквізити статуту та довідок в реєстр, хоча Порядком ведення та заповнення реєстрів для реєстрації нотаріальних дій це не передбачено - п. 12.3. При оформленні банківських карток нотаріус засвідчуєсправжність підпису посадових осіб (голови правління, директора,головного бухгалтера, бухгалтера тощо). Оскільки в даному випадкуне йде мова про представництво від імені юридичної особи, у графі 3 реєстру записуються лише їх прізвища, імена, по батькові тамісце проживання громадян, для яких вчиняється нотаріальна дія.
=L.M=

Повідомлення: 559
Дякував (ла): 53 раз.
Подякували: 63 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Альвиора » 10 липня 2007, 13:25

"Вимагаю ще й ""Виписку"" з держаного реєстру юридичних та фізичних осіб, щоб підприємтсво не було у стадії банкрутства чи ліквідації та було видно хто директор. Замість статистики, 4 ОПП, довідки ЄДРПОУ."
Альвиора

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Армани » 10 липня 2007, 13:30

делаю как Деметра
DE PUTA MADRE
Армани

Повідомлення: 27540
Дякував (ла): 19634 раз.
Подякували: 14073 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Оksana » 10 липня 2007, 13:37

Я считаю что при совершении этого нотариального действия мы оязаны проверить полномочия представителя исходя из этого проверяю полномочия по уставу в оригинале и протоколу ( приказу), а поскольку полномочия неотьемлемо связаны с правоспособностью юр лица которая возникает с момента гос регистрации проверяю также свидетельство о гос регистрации тоже в оригинале. По традиции с 1998 года когда об этом писали в разяснения управления юстиции проверяю регистрацию в налоговой форма 4ОПП, хотя если честно это уже скорее привычка чем необходимость поэтому отсутсвие такой справки не является для меня основанием для отказа в совершении нот действия, само собой очень внимательно проверяю соответствия подписей на протоколе и уставе и фотографии в паспорте и лица стоящего передо мной ( потому что если и возникали вопросы у органов тотолько по этому поводу, у проверяющих нот деятельность вопросов никогда не возникало). Все остальные документы которые требуют коллеги считаю чистой перестраховкой. Никаких копий у себя не оставляю.
Оksana

Повідомлення: 101
Подякували: 2 раз.

Номер повідомлення:#11

Повідомлення Чайка » 10 липня 2007, 13:38

lesjaЕсть еще п.13.3 и п.14.10 Порядка. А также ст.263 Инструкции.Я беру устав, свидетельство, спраку из держкомстата, приказ (протокол) на руководителя. Все пишу в реестр. По поводу 4ОПП согласна с igorем. Выписку из ЭДР не требую, покольку это все-же остается на усмотрение нотариуса. На договоры-беру однозначно, а на карточки не беру.
Чайка

Номер повідомлення:#12

Повідомлення =L.M= » 10 липня 2007, 13:53

Звичайно перевіряти необхідно, але чи потрібно це все записувати в реєстр. Екатерина, я роблю так само як Ви, але тут можна посперечатися, оскільки не йде мова про представництво від імені юр. особи.
=L.M=

Повідомлення: 559
Дякував (ла): 53 раз.
Подякували: 63 раз.

Номер повідомлення:#13

Повідомлення lenna » 10 липня 2007, 13:54

А если предприятие только зарегистрировано ві все равно дублируете и реквизиті устава и реквизиті свидетельства или можно допустим написать предприятие зарегистр........ тем то тогда то?
lenna

Номер повідомлення:#14

Повідомлення Vолодимир » 10 липня 2007, 17:00

Я думаю що перевірка ніколи невиправдовувалася у звинуваченнях про те що ви є учасником відкриття рахунків для всіляких фірм подснежніков або в обвинуваченні посібництва у рейдерстві Тому витяг ЄДР в цьому випадку отримати мабуть важливіше ніж при правочині , бо там разово , тут як наворочають за декілька років що потім усієї нотпрактики не вистачить щоб розрахуватися І це вже не теорія а правда життя
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#15

Повідомлення ship » 10 липня 2007, 17:54

Вважаю, що засвідчення підписів на банківських картках за своєю значучістю не менш важлива річ ніж посвідчення договору, адже право підпису банківських документів дає право розпоряджатися грошовими коштами в необмеженому розмірі. Тому до цього питання ставлюся досить серйозно і вимагаю майже такіж документи як і для посвідчення договору (статут, свідоцтво про реєстрацію, довідку з ЄДРПОУ, документи про призначення на посаду, витяг з ЄРЮОтаФОП, печатку та паспорт представника) і дуже ретельно співставляю надані документи на предмет їх відповідності один одному ( чи той орган призначив представника, які в нього повноваження згідно статуту згідно витягу та згідно документу про його призначення і т.і.)
ship

Повідомлення: 410
Дякував (ла): 143 раз.
Подякували: 45 раз.

Номер повідомлення:#16

Повідомлення notarius 71 » 10 липня 2007, 18:20

Підтримую думку Деметри.
notarius 71

Повідомлення: 578
Дякував (ла): 56 раз.
Подякували: 55 раз.

Номер повідомлення:#17

Повідомлення наивная дура » 10 липня 2007, 20:51

Я делаю как Екатерина.
наивная дура

Повідомлення: 6947
Дякував (ла): 1646 раз.
Подякували: 8727 раз.

Номер повідомлення:#18

Повідомлення Vолодимир » 11 липня 2007, 04:15

Шіп вдячен за розуміння проблеми
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#19

Повідомлення Аліса » 11 липня 2007, 14:07

Шіп повністю з Вами згодна, бо роблю так само і відношусь до цього серйозно. За банківськими картками стоять банківські рахунки і розпорядження ними....
Аліса

Повідомлення: 53
Подякували: 0 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів