Номер повідомлення:#2
Li
» 11 липня 2007, 14:21
"заповіту в присутності свідків,підписаного іншою особою (рукоприкладником)ЗАПОВІТМісто Луганськ, вул. Луганська буд.1, кв. 1, дев’ятого січня дві тисячі четвертого року, сімнадцять годин десять хвилин.Я, ІВАНОВА ЛЮБОВ ІВАНІВНА, 20 липня 1924 року народження, народилася: місто Луганськ, що зареєстрована та мешкаю у м. Луганську, вул. Корольова, буд. 48, кв. 5, ідентифікаційний номер _____, діючи добровільно і перебуваючи у здоровому розумі та ясній пам’яті, розуміючи значення своїх дій, попередньо ознайомлена нотаріусом з приписами цивільного законодавства, в присутності двох свідків, обраних мною особисто:Петрова Петра Петровича, 20 липня 1945 року народження, паспорт ЕМ 356473, виданий Алчевським МВ УМВС України в Луганській області 23.05.1997 року, що зареєстрований та мешкає у м.Луганську, вул. Леніна, буд. 1, кв. 1, Сидорової Марії Василівни, 20 липня 1956 року народження, паспорт ЕМ 355790, виданий Алчевським МВ УМВС України в Луганській області 14.05.1997 року, що зареєстрований та мешкає у м.Луганську, вул. Гмирі, буд. 1, кв. 1, на випадок моєї смерті роблю таке розпорядження:Усі мої права та обов’язки, які мені належать на момент складення цього заповіту, а також ті права та обов’язки, які можуть належати мені у майбутньому, та усе моє майно, де б воно не було і з чого б воно не складалось, і взагалі все те, що мені буде належати на день смерті і на що я за законом матиму право, я заповідаю: ВАСИЛЬЄВІЙ ЯНІ ВАСИЛІВНІ, 21 липня 1981 року народження, уродженці міста Луганська.Зміст статей 207, 1233-1236, 1241, 1247, 1248, 1253-1255 Цивільного кодексу України, мені нотаріусом роз’яснено.На моє прохання цей заповіт складено з моїх слів нотаріусом Луганського міського нотаріального округу Луганської області, Мирною А.А. за допомогою комп’ютерної техніки, зачитано вголос моїми свідками Петровим Петром Петровичем і Сидоровою Марією Василівною, та відповідає моїм дійсним намірам. У зв’язку з тим, що я, заповідач, Іванова Любов Іванівна, із-за параліча правої руки та слабкого зору власноручно розписатися не можу, то на моє особисте прохання та за моїм дорученням, в моїй присутності, в присутності приватного нотаріуса Луганського міського нотаріального округу – Мирної А.А. та в присутності моїх свідків Петрова Петра Петровича та Сидорової Марії Василівни, після прочитання ними вголос змісту заповіту, текст цього заповіту підписано власноручно гр. Волковою Ганною Вікторівною, що мешкає та зареєстрована за адресою: м. Луганськ, вул. Артема, буд. 1, кв. 1, (12.12.1955 року народження, паспорт ЕК 444555, виданий Ленінським РВ УМВС України в Луганській області 12.11.2001 року), в двох примірниках, один з яких залишається в справах приватного нотаріуса, а інший, викладений на бланку нотаріальних документів, видається мені, заповідачу. ПІДПИС: ______ Волкової Ганни Вікторівни (рукоприкладника) ___ повністюМною свідком, Петровим Петром Петровичем, попередньо ознайомленим в присутності нотаріуса зі змістом ст.1255 ЦК України, текст цього заповіту прочитано вголос у присутності заповідача Іванової Любові Іванівни, приватного нотаріуса Луганського міського нотаріального округу Луганської області Мирної А.А. та іншого свідка Сидорової Марії Василівни. Після підтвердження заповідачем, що цей заповіт відповідає її дійсним намірам, і підписання тексту цього заповіту гр.Волковою Ганною Вікторівною, в присутності вказаних осіб, я, як свідок власноручно підписався на цьому заповіті, в двох примірниках, один з яких залишається в справах приватного нотаріуса, а інший, викладений на бланку нотаріальних документів, видається заповідачу. ПІДПИС: ______________ПІБ повністю______________________________________________Мною свідком, Сидоровою Марією Василівною, попередньо ознайомленою в присутності нотаріуса зі змістом ст.1255 ЦК України, текст цього заповіту прочитано вголос у присутності заповідача Іванової Любові Іванівни, приватного нотаріуса Луганського міського нотаріального округу Луганської області Мирної А.А. та іншого свідка Петрова Петра Петровича. Після підтвердження заповідачем, що цей заповіт відповідає її дійсним намірам, і підписання тексту цього заповіту гр. Волковою Ганною Вікторівною, в присутності вказаних осіб, я, як свідок власноручно підписалася на цьому заповіті, в двох примірниках, один з яких залишається в справах приватного нотаріуса, а інший, викладений на бланку нотаріальних документів, видається заповідачу. ПІДПИС: ______________ПІБ повністю______________________________________________09 січня 2004 року, цей заповіт посвідчено мною, Мирною А.А., приватним нотаріусом Луганського міського нотаріального округу Луганської області.У зв’язку з тим, що заповідач гр. Іванова Любов Іванівна із-за паралічу правої руки та слабкого зору не змогла особисто прочитати та підписати текст цього заповіту, то на її особисте прохання, і в моїй присутності, заповіт , після прочитання його тексту вголос її свідками гр. Петровим Петром Петровичем і гр. Сидоровою Марією Василівною, власноручно підписано гр. Волковою Ганною Вікторівною й свідками. Особу заповідача встановлено, дієздатність перевірено. Особу свідків встановлено, їх дієздатність перевірено. Особу гр. Волкової Ганни Вікторівни встановлено.Зареєстровано в реєстрі за № 3Стягнуто плати відповідно до вимог Указу Президента України від 10.07.1998 року № 762/98, та ст. 3 Декрету Кабінету Міністрів “Про держмито” від 21.01.1993 року.ПРИВАТНИЙ НОТАРІУС: Мирна А.А.Але особисто я, заставила б написать хоча б своє прізвище, так як у нас вже давно немає неписьменних."