Номер повідомлення:#5
Александр
» 13 липня 2007, 17:07
"Форма N 28Свідоцтво про передачу заяви УКРАЇНА СВІДОЦТВО Місто (селище, село) ________________________________________________________________,___________________________________________________________________________________. (число, місяць, рік словами) Я, _________________________________________________________________________, нотаріус (прізвище та ініціали) ____________________________________________________________________________________, (найменування нотаріальної контори, нотаріального округу) на підставі статті 84 Закону України ""Про нотаріат"" посвідчую, що мною""___"" ________________ року передано __________________________________________________ (прізвище, ім'я, по батькові_____________________________________________________________________________________ фізичної особи чи найменування юридичної особи, якій передано заяву) заяву ________________________________________________________________________________ (прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи чи найменування юридичної особи,____________________________________________________________________________________. які подали заяву) Заява містила ______________________________________________________________________. (зазначається короткий зміст заяви) Особу громадянина (представника), який подав заяву, установлено. Зареєстровано в реєстрі за N _______ Стягнуто ________________________ (державного мита, плати) Нотаріус Печатка Підпис "