Номер повідомлення:#6
Летучая Мыша
» 19 липня 2007, 15:48
"предлагаю форму заяви, может кто чего добавит или уберет КОМПЕТЕНТНИМ ОРГАНАМ ППА,14 грудня 1968 року народження, Паспорт АК 111111Виданий П-ким МВ УМВС України в Д-кій області, 18 грудня 1998 року, що мешкаю м. П, вул. П, 5/38, Д-кої областіПЛЗ, 06 грудня 1971 року народження, Паспорт АЕ 222222, Виданий П-ким МВ УМВС України в Д-кій області, 26 лютого 1996 року що мешкаю м. П, вул. П, 5/38, Д-ої області ЗАЯВА Цією заявою ми, батьки, законні представники ППА та ПЛЗ даємо згоду на тимчасовий виїзд до Росії та повернення до України нашого сина ПЄП, 07 січня 1996 року народження, у супроводі АМА (паспорт АЕ 333333, виданий _______, 01 червня 1998 року), яка несе відповідальність за життя та здоров’я нашої дитини та своєчасне її повернення в Україну, також даємо згоду на вирішення усіх питань стосовно нашої дитини, які можуть виникнути під час поїздки. Мета поїздки: міжнародний дитячий фестиваль, м. Варна. Строк протягом якого дитина буде перебувати за межами України, - з 30 липня 2007 року по 11 серпня 2007 року. Сповіщаємо, що підстав згідно ст.6 Закону України “Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України” які обмежують право ПЄП, на виїзд за кордон не має.Восьме липня дві тисячі сьомого року.• ПІДПИС:__________________________________________________________________ ПІДПИС:__________________________________________________________________ ""08” липня 2007 року, місто П, Д-кої області, Україна. Я,________нотаріус П-кого районного нотаріального округу Д-кої області, засвідчую справжність підпису ______________________________,що мешкає м. П, вул. В, 9/29, Д-кої області Україна, та ________________________________, що мешкає м. П, вул. В, 9/29, Д-кої області Україна, які особисто з”явилися до мене, відомі мені як особи, зазначені в цьому документі, підписали його у моїй присутності і належним чином підтвердили мені оформення цього документа. Зареєстровано в реєстрі за N 3073,3074 Стягнуто згідно з діючим законодавством Нотаріус "
Коли хтось каже: "Ти не зможеш цього зробити", - зроби це двічі і не забудь відправити йому фото