Форум

Інформаційний ресурс

Зміні до Інструкції

Номер повідомлення:#2

Повідомлення nots » 31 серпня 2007, 12:44

Слава МинЮсту! Я как раз собираюсь квартиру в кредит брать. А вообще я и так считаю без всяких змин, что незарегистрованное в БТИ можно заложить по п.5 ЗУ Про іпотеку. Так что не слава МинЮсту.
nots

Номер повідомлення:#3

Повідомлення laaa » 31 серпня 2007, 14:22

Анархия - мать порядка?
laaa

Повідомлення: 114
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Сергей » 31 серпня 2007, 15:26

Щодо накладення заборони, то закон про заставу ніхто не скасовував. А там чітко сказано, що при посвідченні договору про заставу нерухомого майна накладається заборона відчуження (іпотека є не що інше як застава нерухомого майна). Так що про повідомлення іподекодержателя на заборону - спірне питання. Я беру таке повідомлення, але заборону накладаю незалежно від його наявності.
Сергей

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Вирэн » 31 серпня 2007, 17:29

"Если честно, я ничего не поняла. Что такое ""застави майбутнього майна або створення забезпечувального обтяження в майбутньому майні""? ""Предмет іпотеки - нерухомість, яка належить третім особам і стане власністю іпотекодавця після укладання такого договору""?????Если я сделала куплю-продажу квартиры, зарегистрировала в правочинах - квартира чья? Покупателя или еще Продавца? Как ее обозвать в ипотеке?Ладно бы написали ""до регистрации права собственности"", а то ""третім особам""....Я в расстерянности........"
Вирэн

Повідомлення: 226
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 61 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення freezy » 31 серпня 2007, 19:40

"думал что понимаю что то в ипотеке и залоге, оказалось просто ""ПОЦ"" ""У разі застави майбутнього майна або створення забезпечувального обтяження в майбутньому майні"" ЭТО ШЕДЕВР!!!!!!"
freezy

Повідомлення: 462
Дякував (ла): 22 раз.
Подякували: 88 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення V » 31 серпня 2007, 19:46

Коллега freezy, стоило бы подсказать, до того не стоят.
V

Повідомлення: 4119
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1299 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Весна :) » 31 серпня 2007, 20:27

Це ж треба так написати зміни в інструкцію( яка для того і існує, щоб розяснити і деталізувати порядок вчинення нотаріальних дій) щоб ці зміни на тверезу голову незрозуміти а на пяну доводили до сміху крізь сльози. У мене таке враження, що ті хто їх писав мабуть і самі не зможуть їх застосувати на практиці.
Весна :)

Повідомлення: 2447
Дякував (ла): 179 раз.
Подякували: 88 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Риба-Рак » 01 вересня 2007, 02:10

Я теж думкю, що вони їх навіть не розуміють. як казали в іншій темі, це нам на свято подарунок)
Риба-Рак

Повідомлення: 944
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення N » 01 вересня 2007, 15:37

Да-а, колеги, треба в банків учитись, як проштовхувати необхідні зміни, потрібні конкретним особам. Як тільки Мінюст відповів на запит Президента Української національної іпотечної асоціації, щодо неможливості одночасного посвідчення куп-продажу і іпотеки, пішов шум у пресі - і от Вам результат - зміни до Інструкції. А ЗАКОНИ ж ніхто не змінював... Дякувати Адміну - все є в новинах на цьому ж сайті.
N

Повідомлення: 509
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 73 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot]