Номер повідомлення:#26
Во как...
» 07 вересня 2007, 14:13
Tamozhennik, Ви можете звернутися в редакцію Довідника, і попросити там продати Вам цей примірник. тел. 434-8406, 449-9455. Я, доречі, теж нотаріус і дуже поважаю і своїх колег, і клієнтів. А на нас, нотаріусів, ображатися не потріно, ніхто з нас, гарантую Вам, не хотів Вас образити. Ми всі люди, поосто люди, які теж бувають різними: веселими, хмурними, із своїми мухами. Не потрібно давити на болючу тему: [qoute]Міністр прав, що давить нотаріусів[qoute]., бо не правильно це, бо ми, нотаріуси, принаймні 90 % нас, працюємо як лисі коні. Чесно Вам, Tamozhennik, кажу, я на роботі в 9, обідаю в 19-00, а дома в 22-23, інколи в 24. І хліб наш тяжкий, а зважте, скільки різних людей в день до нас приходять, бувають і розумні і нерозумні, і такі, які приходять просто нерви попсувати. Мій чоловік теж колись казав: а що нотаріус робить? печатки б[qoute]є, тай все. А як почала я працювати (працюю 3 роки), то і він свою думку змінив. Тепер каже, що я працюю більш тяжко, ніж він, а ми, нотаріуси, більшість, доречі, ЖІНКИ. Тому любіть нас трішки, і поважайте, і не забувайте, що жінкам допомагати треба, а не так, як нас справжній ЧОЛОВІК-МІНІСТР, жінок у грязюку обличчям суне, дуже по-мужськи.