Форум

Інформаційний ресурс

Форма заповіту та відмова вадати свідоцтво на спадщіну

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Nonna » 11 вересня 2007, 14:46

Трудно ответить на Ваш вопрос не видя сомаго завещания, может быть много ньюансов в завещании ,которое удостоверяет особа мисцевого самоврядування.,может нотариус и прав отправляя Вас в суд.
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення наивная дура » 11 вересня 2007, 17:03

Журнал [qoute]МЕН[qoute] №3(33) червень 2007 #9642 Висновки екпертизВИСНОВОК щодо форми заповіту Науково-дослідний центр при Національній юридичній академії України ім. Я. МудрогоПрочтите эту статью, думаю найдете ответ на свои вопросы.
наивная дура

Повідомлення: 6947
Дякував (ла): 1646 раз.
Подякували: 8727 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення МАГнолія » 11 вересня 2007, 19:05

Я працюю нотаріусом не один рік і у мене підозри до всіх дій які вчиняють секретарі. Вони не знають роботу взагалі. Роблять довіреності на дарування ,а в довіреності повноваження на прийняття спадщини. Колись заповіти ще робили більш менш без помилок, а тепер то просто ужас.
МАГнолія

Повідомлення: 1702
Дякував (ла): 57 раз.
Подякували: 8 раз.

Номер повідомлення:#12

Повідомлення МАГнолія » 11 вересня 2007, 19:51

Да, мають право, але повинні дотримуватися закону, як і нотаріуси. І всі вони ходять на всякі курси, на скільки я знаю з секретарями управляння юстиції та державні нотаріуси проводять семінари. А саме головне де б ти не робив, ти маєш все робити згідно закону. І коли справа в суді, ніхто не запитує яку має освіту. Нехай учаться. А якщо не знають і бажають знати нехай відмовляються бути секретарем. Їх же обирають.
МАГнолія

Повідомлення: 1702
Дякував (ла): 57 раз.
Подякували: 8 раз.

Номер повідомлення:#14

Повідомлення ulia » 11 вересня 2007, 23:00

Ту, що на заповіті нема напису [qoute]заповіт прочитано...[qoute] не може бути підставою для визнання чи не визнання його не дійсним. нотраіальна форма заповіту додержана, воля заповідача зрозуміла. Тому, на мою думку, нотаріус не має підстав відмовити у видачі свідоцтва про право на спадщину. Але, взагалі треба вияснити, чи нема якогось конфлікту між спадкоємцями. Можливо, нотаріус хоче себе підстрахувати
ulia

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot]