Форум

Інформаційний ресурс

Довіреність стороком на 3 роки?

Номер повідомлення:#1

Повідомлення slip » 27 вересня 2007, 19:59

В юстицію на моє ім’я надійшла скарга у зв’язку з посвідченням мною довіреності на 3 роки, а не на 5 як хотів довіритель. Колеги, на вашу думку, чим мені краще аргументувати свої дії, на що посилатись згідно з чинним законодавством?
slip

Повідомлення: 438
Дякував (ла): 36 раз.
Подякували: 6 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Vолодимир » 27 вересня 2007, 20:04

Що бажав то і отримав. Підпис то стоїть. Сам читав і сам підписував. Все.
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Lesia » 27 вересня 2007, 20:05

А чого Ви не посвідчили довіреність на 5 років як хотів довіритель?
Lesia

Номер повідомлення:#6

Повідомлення *Женская Логика* » 27 вересня 2007, 20:15

вот куда жадность доводит....уж извините что правду матку в глаза....... а стоять Вам теперь только на том что просили на 3...вот Вы так и сделали....другого Вам не дано!
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 633 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення міра » 27 вересня 2007, 20:27

Шкода ,що з такої дрібниці скарга.Я також роблю довіреності на три роки,але коли вже дуже клієнт настоює,щоб не породжувати скаргу, роблю на 5 р. (але це рідко)Думаю ,йому буде важко доказати ,що просив на 5 років. Можливо у поясненні напишіть ,що в номенклатурі на цей рік не передбачили такого терміну зберігання довіреностей . Або ж пишіть, що не пригадуєте обставин посвідчення довіреності.
міра

Номер повідомлення:#9

Повідомлення ТТК. » 27 вересня 2007, 20:58

Краще використовувати ст. 247 пункт 1 ЦК УКРАЇНИ, до дня її припинення, в такому разі не будуть скаржитись, це моя думка.
ТТК.

Повідомлення: 1631
Дякував (ла): 1114 раз.
Подякували: 1058 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення MarinaS » 27 вересня 2007, 21:03

До припинення це не краще: 1) є роз[qoute]яснення - якщо до припинення то не можно робити передоручення, 2) я роблю на різні строки, тільки коштує це різні гроші і клієнти не завжди хочуть довіреність на термін більший за три роки 3) скажіть що він хотів на три роки, чи виправіть йому на п[qoute]ять років, хай свою скаргу забере
MarinaS

Повідомлення: 371
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 16 раз.

Номер повідомлення:#11

Повідомлення наивная дура » 27 вересня 2007, 21:29

нельзя идти на поводу, ни в коем случае не исправляйте!!! Стойте на своем, что просил, то и получил.
наивная дура

Повідомлення: 6947
Дякував (ла): 1646 раз.
Подякували: 8727 раз.

Номер повідомлення:#12

Повідомлення slip » 27 вересня 2007, 22:38

А якщо довіритель захоче довіреність строком на 150 років, він буде правий- ст.247 ЦКУ.
slip

Номер повідомлення:#13

Повідомлення slip » 27 вересня 2007, 22:43

Нехай скаржиться- довіреність підписана ним, отже воля його- строк 3 роки, чого було підписувати, якщо хотів на 5 років?Але скарга в юстиції на мої дії.
slip

Номер повідомлення:#14

Повідомлення Летучая Мыша » 28 вересня 2007, 11:34

MarinaS, [qoute]2) я роблю на різні строки, тільки коштує це різні гроші і клієнти не завжди хочуть довіреність на термін більший за три роки[qoute], а какая разница в оплате: три года и больше. Я за все доверенности , не зависимо от срока беру одинаково (по-максимуму), вносить одно и тоже, бланк тотже. время тоже.
Коли хтось каже: "Ти не зможеш цього зробити", - зроби це двічі і не забудь відправити йому фото
Летучая Мыша

Повідомлення: 10657
Дякував (ла): 9977 раз.
Подякували: 9865 раз.

Номер повідомлення:#15

Повідомлення Летучая Мыша » 28 вересня 2007, 11:36

slip, доверенность просили на ТРИ года и все тут!!!!! Держитесь, потому что это может затянуться на долго.
Коли хтось каже: "Ти не зможеш цього зробити", - зроби це двічі і не забудь відправити йому фото
Летучая Мыша

Повідомлення: 10657
Дякував (ла): 9977 раз.
Подякували: 9865 раз.

Номер повідомлення:#16

Повідомлення *Женская Логика* » 28 вересня 2007, 12:04

slip кожний рік коштує 200 гривень....робити будете.....і калькулятора їм дайте...ну шо будете робити? ....... ось і вся математика...... і навіть ціну запишіть в реєстр і їм квитанцію дайте і собі копію на випадок якщо скарги писати будуть...... тим більше у нас ціна [qoute]за домовленість[qoute] ...не можемо меньше але ніде не написано що не можемо більше....... реалістично але цю статтю треба використовувати для задоволення власних фінансових потбер......
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#17

Повідомлення Serhio » 28 вересня 2007, 12:58

Коли вже клієнт буде також відповідати за те що підписав, а не тільки ми? Це треба якось міняти. На судову практику розраховувати нічого. Можливо, це треба якось закріпити на законодавчому рівні? (Це так, думки вголос...)
«Что же это, ....., за объективная реальность такая, данная нам в таких, ....., х..вых, ощущениях?!» (В. Белобров, О. Попов «Красный Бубен).
Serhio

Повідомлення: 1023
Дякував (ла): 299 раз.
Подякували: 847 раз.

Номер повідомлення:#18

Повідомлення логос » 28 вересня 2007, 13:11

slipМожна сказати що в шаблоні було забито на три роки помилково не введено п'ять , тут варіантів безліч, але клієнта треба попереджувати вартість на три роки скілки коштує і скільки на п[qoute]ять,а з Мариною не згоден , бо що зберігати архів три роки , що п'ять то є різниця.
логос

Повідомлення: 535
Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#20

Повідомлення Александр » 28 вересня 2007, 16:07

slip! - обязательно напишите чем єта [qoute]бредятина[qoute] закончилась! Так же мона далеко зайти! Представте, что все Ваши клиенты, которые пообщавшись с этим придурком - пойдут и напишут такие же жалобы! [qoute]А мне сделали на 5 а я хотел на 10 и т.д.[qoute]Работал бы я в Вашем УЮ - я бы ответил клиенту, что правовых оснований к рассмотрению этой жалобы нет вообще! Ему не отказали официально. А сам факт совершения доверенности говорит только о том, что ему не отказали даже просто устно!!!!Сделали как просили - он подписал. Но ведь примут же... да еще как примут!!!!Единственное на что можно пожаловаться и то с натягом, что Вы, ЯКОБЫ, не разьяснили, что срок может быть и больше, НО.....!!!.......если у Вас в доверенности прописано, что и 247-я разьяснена и доверенность выдана... [qoute]до устно попередньо укладенного нами (т.е ИМИ) договіра доручення, згідно зі ст. ст. 202 - 206, 237 – 239, 244, 248 – 250, 1000 – 1010 ЦК України[qoute].... - вот Вам и плюс ко всему - ...[qoute]чим мені краще аргументувати свої дії, на що посилатись згідно з чинним законодавством[qoute]С ув.! Желаю удачи!
Александр

Номер повідомлення:#21

Повідомлення Ози » 28 вересня 2007, 17:02

Еще можна сослаться на коментарии ГК Украины к ст.247 [qoute]строк дії довіренсті, який встановлюється у ній, не може перевищувати трьох років.[qoute] издание ТОВ [qoute]Одіссей[qoute] 2003 года. Конечно это не закон, но хоть как-то.
Ози

Повідомлення: 156
Дякував (ла): 76 раз.
Подякували: 21 раз.

Номер повідомлення:#22

Повідомлення Jaine » 28 вересня 2007, 18:07

Так в тому то й справа , що УЮ ніби з радістю хватається розглядати будь-які ідіотські скарги і починають копатися: як би там що [qoute]корисненьке [qoute] для себе нашкребти , і погрожує, що будь-яку скаргу можна так роздути, що і не обберешся . І пояснюється ця [qoute]політика[qoute] ніби як турботою про права громадян ( особливо про працівників УЮ). Положення закону про те, що нотаріус зобов’язаний все роз[qoute]яснювати, пояснювати- хибне положення, оскільки в кожного гіпотетично є своя голова, яка повинна думати перед тим, як щось підписувати і дієздатність- для того, щоб нести відповідальність за свої поступки , і сила-силенна безробітніх юристів та адвокатів, у яких можна отримати необхідну інформацію. Крім того існує правило для всіх: незнання закону не звільняє від відповідальності.
"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні пам'ятати, що українці дали англійській мові два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )
Jaine

Повідомлення: 6310
Дякував (ла): 2798 раз.
Подякували: 4356 раз.

Номер повідомлення:#23

Повідомлення Jaine » 28 вересня 2007, 18:13

Може тоді в Україні стане менше таких скарг і косящих під дурачків громадян. Анекдот в тему: Приходить чоловік додому і застає в своєму ліжку сусіда Петра. Питає жінку: Галю, чому Петро з тобою в ліжку? Галя: Де Петро? Ой боже ж мій, невже це Петро? А я думала, що ти був! Ой, яка я затуркана, затуркана!!!!
"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні пам'ятати, що українці дали англійській мові два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )
Jaine

Номер повідомлення:#24

Повідомлення *Женская Логика* » 28 вересня 2007, 18:15

ДА ЯКЕ ПОМИЛКОВО...ВИ ШО ЗАБУЛИ ЯК НЕ КРУТИ НОТАРІУС БУЕ ЗАВЖДИ ВИННИЙ! ніяких не помилково....на три просили на ри зробила! і ніяких там помилкових! стояти на свойому! визнати свою помилку - це підписати собі сметну кару своїмиж руками! Зараз же модно пхати куди непопадя Конституцію України....щей порушення прав і свобод громадянина вам потім будуть ліпити до кучі!СТОЯТИ НА СВОЙОМУ! ЯК ПРОСИЛИ ТАК І ЗРОБИЛА (свідків надєюсь у вас не було)
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#25

Повідомлення Serhio » 28 вересня 2007, 18:47

ElviraІ я про теж. І це більше всього бісить. Ви правильно сказали - [qoute]хибне положення[qoute], яке треба міняти. Від такої кількості скарг та позовів складається враження, що у нас в країні геть одні недієздатні. Дієздатність! Ось ключове слово, термін, з якого треба починати боротися з такими клієнтами і адвокатами, які захищають їх інтереси.Може, замовити науково-практичний висновок на цю тему?:)
«Что же это, ....., за объективная реальность такая, данная нам в таких, ....., х..вых, ощущениях?!» (В. Белобров, О. Попов «Красный Бубен).
Serhio

Номер повідомлення:#27

Повідомлення Serhio » 28 вересня 2007, 19:38

LНе кажіть вголос такі речі. Для нашого МЮ немає нічого неможливого.
Serhio

Номер повідомлення:#28

Повідомлення ШОКОЛАДКА » 28 вересня 2007, 21:54

Стовідсотково згідна з ХБУ - громадяни висловили побажання стосовно терміну дії довіреності, вичитали проект довіреності й оскільки він відповідав їхньому волевиявленню підписали оригінали документів.slip тримайтесь можливо ця скарга у вас перша, і сподівайтесь, що остання. Наші громадяни не привикли відповідати за свої дії, слова і вчинки.
ШОКОЛАДКА

Повідомлення: 634
Дякував (ла): 3 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#30

Повідомлення Jaine » 29 вересня 2007, 17:04

Колеги, ви ж можете в даному випадку деякі проблеми хоч якось повернути собі во благо. Більший термін- вища ціна. Вища вартість в такому випадку цілком обгрунтована- навіть пошта за зберігання посилки бере кошти. Чому термін зберігання в архіві не повинен впливати на вартість документу?
Jaine

Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів