Форум

Інформаційний ресурс

Договір міни

Номер повідомлення:#2

Повідомлення *Женская Логика* » 05 жовтня 2007, 22:14

а Ви стажування то взагалі проходили? ....чи Ви нотаріус як те золото з народного миру гумору- [qoute]це золото?- ні біля золота лежало[qoute]...
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 633 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення *Женская Логика* » 05 жовтня 2007, 22:16

ой...забула відповісти на 2-ге питання: краще почитати діюче законодавство та роз[qoute]яснення спільні Мінюсту та податкової[qoute] .... кажуть люди допомагає.....
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#4

Повідомлення notaBene » 05 жовтня 2007, 22:47

п. 54 Інструкції про порядок обчислення на справляння держ. мита:За посвідчення договорів міни державне мито обчислюєтьсяз вартості того обмінюваного майна, яке, включаючи грошовудоплату, буде мати ВИЩУ вартість.
Человеку без докУментов строго воспрещается существовать (с)
notaBene

Повідомлення: 281
Дякував (ла): 13 раз.
Подякували: 9 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення notaBene » 05 жовтня 2007, 23:09

Homines, dum docent, discunt.Люди, пока обучают (других), учатся (сами).Сенека...З повагою.
notaBene

Номер повідомлення:#7

Повідомлення МАГнолія » 06 жовтня 2007, 13:05

Яка [qoute]балдьож[qoute] бути тепер нотарусом. Що не знаєш - підскажуть, навіщо щось учити. А це як називається - навчання? Так нехай Мирона хоч відкриє одну книжку, а потім задає питання.
МАГнолія

Повідомлення: 1702
Дякував (ла): 57 раз.
Подякували: 8 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення *Женская Логика* » 06 жовтня 2007, 13:36

NB скільки коштує стажування?....а скільки коштує наше розжовування ось тут?......
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Vолодимир » 06 жовтня 2007, 14:36

Шановні колеги , мені здається Ви не на тих спускаєте собак. Це не вони відкрили шлюзи. Це питання до системи та до нас з Вами що не знайшли інструментів переконати систему та обрали відповідне керівництво в УНП. На мою особисту думку кожний з Вас скористувався би цією можливістю як би Ви булиб на їх місці. На мою думку це гарно що тепер вже наші колеги про щось нас запитують і хоч трохи не роблять дурниць !!! А скільки я вже бачив документів птенцов [qoute]трьохсот тисячників[qoute] які ні у кого ні чого не питають і таке ваяють !!! Через років та пять вони може це начнуть розуміти але минуле буде їх тягнути назад. Тому я прошу усіх визнати той факт що вже є і за можливості щось зробити щоб прирост такої якості нотаріусів якось зупинити , ну а ті що вже зайшли їм потрібно багато вчитися або з часом закритися. Головне щоб ця маса не розмила нашу професію. Тому мабуть нам потрібно ставитися до цього як до доведеного факту та щось робити щоб на майбутнє цих недоліків було менше. Сподіваюсь у нас це вийде і Ми зможемо провести через верховну раду Нашу редакцію ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute]. З повагою.
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Oleg&Julia » 06 жовтня 2007, 16:01

Не за что на человека рычать я так думаю.Меня недавно коснулся этот же вопрос и с первого раза ни коллеги, ни налоговая мне быстро не ответили. Ведь надо признать, что договор мены с доплатой не так распространен у нас. Кстати я работаю уже почти 9 лет. Давайте будем немного толлерантнее.
Oleg&Julia

Повідомлення: 564
Дякував (ла): 83 раз.
Подякували: 865 раз.

Номер повідомлення:#11

Повідомлення *Женская Логика* » 06 жовтня 2007, 16:04

Vолодимир а кто пришёл....Вы почитайте их...... у них же голова что бы кушать....... зачем им учиться...читать....если есть дурачки типа нас.....безплатные мозги....мозги сидят консультируют...разжовыват и в рот ложат.....а они всеголишь за это деньги берут с клиентов...... чёб так не жить..... и вообще я в своей теме сделала предложение по поводу допуска новых на скрытый форум...... давайте хотябы там не будем устраивать второй минюст и раздавать доступ кому попало........
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#12

Повідомлення Брунгильда » 06 жовтня 2007, 16:31

Ну і вибух!!! Здається, що Ви народились нотаріусами. Якщо Вас це так нервує. то просто не з[qoute]являйте уваги на такі запитання. Скажіть скільки зроблено Вами договорів міни з доплатою? Мною жодного за два роки роботи в Державній нотаріальній конторі півторамільйонного міста. А головне, що форум називається - спілкування професіоналів.
Брунгильда

Номер повідомлення:#13

Повідомлення Vолодимир » 06 жовтня 2007, 16:43

Шановна ХБУ і я ж про це , але на жаль в цьому винні не зовсім вони , а система . А нам з Вами прийдеться зараз це враховувати і нехай вони краще вчаться у нас з вами , ніж потім у них навчаться ще більш нові.
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#14

Повідомлення Брунгильда » 06 жовтня 2007, 16:50

Ще приклад. Завідувач державною нотаріальною конторою, працює з 1987 року зробила ДОВІРЕНІСТЬ в 2007 році на виїзд дитини за кордон. Уповноважила на цю дію вчительку із вказанням її посади.
Брунгильда

Номер повідомлення:#15

Повідомлення notaBene » 06 жовтня 2007, 17:27

А по-моему вопрос гос. пошлины при мене на форуме уже поднимался…http://www.yurradnik.com.ua/forum.php?action=topicid=2542мы все учились по-немногу...
notaBene

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів