Форум

Інформаційний ресурс

Шахрайство при міській раді та ДПІ

Номер повідомлення:#2

Повідомлення igor » 16 жовтня 2007, 18:02

яблоко виж Юрист, фахівець з Великої букви [qoute]Нотаріус[qoute] потрібно вчитись відстоювати свою думку, і законні права, ніякої постанови немає, жлдних експертних оцінок не потрібно, і ще Ви мабуть вивели приміщення з житлового фонду.
igor

Повідомлення: 6231
Дякував (ла): 983 раз.
Подякували: 3089 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення наивная дура » 16 жовтня 2007, 18:21

В отношении налоговой. Если я правильно, поняла, то Вы получили уведомление в которой указана сумма расчета налога? В этом случае, потребуйте от Налоговой официальное письмо с требованием выплатить сумму задолженности и пишите жалобы в областную ДПИ. Прикладывайте копии полученных уведомлений, декларации, платежек.Закон 2181.4.2. Визначення податкового зобов'язання контролюючим органом 4.2.1. Якщо згідно з нормами цього пункту сума податкового зобов'язання розраховується контролюючим органом, платник податків не несе відповідальності за своєчасність, достовірність та повноту нарахування такої суми, проте несе відповідальність за своєчасне і повне погашення нарахованого податкового зобов'язання та має право на оскарження цієї суми у порядку, встановленому цим Законом. 5.2. Апеляційне узгодження податкового зобов'язання 5.2.1. Податкове зобов'язання платника податків, нараховане контролюючим органом відповідно до пунктів 4.2 та 4.3 статті 4 цього Закону, вважається узгодженим у день отримання платником податків податкового повідомлення, за винятком випадків, визначених підпунктом 5.2.2 цього пункту.
наивная дура

Повідомлення: 6947
Дякував (ла): 1646 раз.
Подякували: 8727 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Nonna » 16 жовтня 2007, 18:22

А почему Вы должны что-то доказывать?это они пусть доказывают.
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Vолодимир » 17 жовтня 2007, 11:59

Вчора виграв суд у газовщиків. БАЖАЛИ отримати з мене гроші за десять років. Саме цікаве що у мене в офісі ні коли не було газу. Про позовну давність і відсутність договора вже мовчу. Але суддя ще вагався , хоча вони змушені були надати акт про дослідження мого приміщення ( в якому самі визнавали що газа у мене не має ). Так що у разі потреби всіх у суд.
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів