Форум

Інформаційний ресурс

заява

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Во как... » 26 червня 2006, 14:38

Під час підготовки до перевірки мені зробили зауваження, що я не даю підписувати заяву про згоду другого з подружжя на продаж (чи про те, що власник не перебуває у шлюбі) іншій стороні по договору (про те, що вона ознайомлена). Чи це означає, що я не ознайомлюю іншу сторону правочину із текстом заяви? Але в інструкції вказано, що інша сторона має ознайомитися із заявою про згоду іншого з подружжя на продаж, про що сліж вказати в тексті правочину. Ось я так і роблю, вказую в тексті правочину, що інша сторона із заявою про згоду подружжя, ознайомлена. Чи вважається це помилкою, якщо на заяві не має підпису іншої сторони, адже я вказую про факт ознайомлення із заявою в договорі??? Дякую за думки!!!
Во как...

Повідомлення: 2007
Дякував (ла): 44 раз.
Подякували: 161 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Passer » 26 червня 2006, 17:08

"Думаю что отсутствие подписи на заявлении не ошибка. Да и далеко не все проверяющие считают это ошибкой. Вы четко выполняете требования инструкции. Не выполнение личного мнения проверяющего - ни есть нарушение, и проверяющие имеют право рекомендовать, как личное пожелание, - давать на подпись такие заявления, но ни как не включать это в ""зауваження"""
Passer

Повідомлення: 2397
Дякував (ла): 327 раз.
Подякували: 475 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення *Женская Логика* » 26 червня 2006, 18:51

"а мне в время проверки сказали...брать заявление нинада....пиши текс заявления в тексте...типа : ""продавець підписанням цього договору свідчить що він у шлюбі на момент набуття права приватної власності на відчужуванну квартиру не пербував і непербуває до теперішнього часу"" "" покупець підписання цього договору свідчить що йому доведені нотаріусом до відома факти викладені вище продавцем відносно його сімейного стану"".....стала делать так как попросило управление......"
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 633 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Samanta@I » 27 червня 2006, 19:25

Прошу пробачення, але в якому пункті Інструкції передбачено ознайомлювати іншу строну з заявою подружжя про згоду на продаж. У п. 45 Іч.3. нструкції передбачено лише ознайомлювати із заявою про відсутність шлюбу, а також зазначати про це в тексті правочину. Може я щось пропустила.
Я как идеальная девушка знаю, где промолчать...
Знаю же, зараза... но не могу. (С)
Samanta@I

Повідомлення: 392
Дякував (ла): 313 раз.
Подякували: 150 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів