Форум

Інформаційний ресурс

Думки про іден коди

Номер повідомлення:#1

Повідомлення *Женская Логика* » 18 березня 2008, 16:10

на скільки я розумію на сьогоднішній день будь яка довіреність посвідчена в порядку передоручення, без подання орегіналу коду довірителя або його завіреної копії - є спіними... нікчемними..... є просто нічим.....
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 633 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення *Женская Логика* » 18 березня 2008, 16:38

далі я так думаю, щодо довіреностей від юридичної особи..... беручи в роботу довіреність від юр особи, посвідчену нотаріусом, ми повінні витребувати всі статутні документи в орегіналах (або нотар копії) +виписка+протокол на директора.......
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Janna » 18 березня 2008, 16:40

Трішки не в тему, але про довіреність. Багато разів писали колеги, що посвідчують довіреність на авто без пред[qoute]явлення технічного паспорта. Може хтось підкаже де про це прочитати, а то я всім таким клієнтам відмовляю. Інструкцію передивилась не знайшла.
Janna

Повідомлення: 198
Дякував (ла): 114 раз.
Подякували: 187 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення *Женская Логика* » 18 березня 2008, 16:43

подання правовстановлюючого документу при посвідчені довіреності не передбачено нічим
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#5

Повідомлення katya » 18 березня 2008, 16:49

Хочу быть уной, нотариус который удостоверял доверенность и должен требовать оригинал иден.№, но я людям (для подстраховки) говорю, что копия всё равно должна остаться при моём договоре (инструкция), проблема возникла только 1 раз, человек уехал за пределы Украины вместе с номером.
katya

Повідомлення: 3909
Дякував (ла): 4726 раз.
Подякували: 3660 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення *Женская Логика* » 18 березня 2008, 17:03

поглиблено вивчаю нашу інструкцію.... і мої думки щодо довіреності від юр особи все ж таки правильні......14. При посвідченні правочинів з'ясовується обсяг цивільної дієздатності фізичних та юридичних осіб, які беруть участь в угодах. У разі укладання правочинів представником перевіряються його повноваження. З цього пункту виходить так, що якщо до нас звернувся представник юр особи на підставі довіреності ми витребовуємо орегінали статутних документів+виписка і перевіряєм чи мав право директор видавати цю довіреність.ДАЛІ....41. При перевірці обсягу цивільної правоздатності юридичних осіб, які беруть участь у правочинах, нотаріуси зобов'язані ознайомитись з установчими документами (статут, засновницький договір), установчими актами, свідоцтвом про державну реєстрацію (перереєстрацію) суб'єкта підприємницької діяльності (витягом з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України), положенням про філію та представництво юридичної особи, наказом юридичної особи про призначення керівника філії або представництва і перевірити, чи відповідає нотаріальна дія, яка вчиняється, обсягу цивільної правоздатності юридичної особи. У випадках, передбачених законодавством, нотаріус перевіряє наявність спеціального дозволу (ліцензії) на здійснення юридичною особою окремого виду діяльності. Ітак, якщо від імені Банку підписує договір керуючий філію на підставі довіреності, то не дивлячись ні на що ось той верхній список треба витребуватиПитання (п.41 нашої інструкції)... існує довіреність від імені юридичної особи, видана на три роки...... без виписки з державного реєстру юридичних осіб вона дійсна чи ні????
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#7

Повідомлення katya » 18 березня 2008, 17:34

по идее действительна, но бережённого, как говорится....
katya

Номер повідомлення:#8

Повідомлення *Женская Логика* » 18 березня 2008, 17:46

багато розмов про безпірність...... але відповідальність за безпідставну відмову також ніхто не відміняв......нотаріус відмовляє і про це повинен винести постанову про відмову.... при посвідченні довіреності в порядку передоручення не наданий код довірителя або його копія....... і на підставі ????? відмовляю в посвідчені довіреності в порядку передоручення........ залишилось з[qoute]ясувати що написати замість отих [qoute]?????[qoute]........
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Mega » 18 березня 2008, 18:17

для договорів навіть якщо по довіреності від ю.о. беру статутні документи, при посвідчені довіреності в порядку передовіря код першого довірителя не вимагаю тільки перевіряю саму довіреність та справжність бланку
Mega

Номер повідомлення:#10

Повідомлення katya » 18 березня 2008, 18:47

а я не писала про передоверие, а только о договорах
katya

Номер повідомлення:#11

Повідомлення МАГнолія » 19 березня 2008, 17:08

В нашій інструкціє можна нарити хоч що. Ліпше її поглиблено не вивчати.
МАГнолія

Повідомлення: 1702
Дякував (ла): 57 раз.
Подякували: 8 раз.

Номер повідомлення:#12

Повідомлення логос » 20 березня 2008, 14:32

Вимагаю завжди оригінал техпаспорту . так як на момент передоручення він уже може бути знятий з обліку і видані транзитні номери і т. д.
логос

Повідомлення: 535
Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 1 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів