Форум

Інформаційний ресурс

ПОМОГИТЕ!!!!однофамильцы

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Юрий Винедиктович » 25 березня 2008, 14:52

Ситуація така:в реєстрі обтяжень є арешт на Іванова Івана Івановича, більше ніяких відомостей,ні року народження ні коду, арешт на ВСЕ МАЙНО, у мене точно такий Іванов звернувся за посвідчення правочину,арешт накладено кіровською виконавчею службою у місті Донецьку, дозвониться до виконавців НЕРЕАЛЬНО телефон занятий постійно!двоню четвертий день. Колеги, допоможіть порадою що робити, може в когось є телефони виконавців з цього відділу?
Юрий Винедиктович

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Льолік » 25 березня 2008, 14:53

Я давав такому Іванову на руки письмовий запит. Він їхав і сам розбирався...
Льолік

Повідомлення: 13872
Дякував (ла): 3688 раз.
Подякували: 13263 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Альвиора » 25 березня 2008, 14:58

Я дозванивалась, правда это была гос.контора, которая вносила арест по письму исполнительной, дозвонилась, так они внесли год рождения в реестр.
Альвиора

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Bona Mente » 25 березня 2008, 15:26

Було 2-ва випадки . Писала письмовий запит зі слізним проханням внести в реєстр, по можливості і дату народж і ідент код.Є інший варіант, але не раджу так ризикувати. Внести при пошуку, тільки ідентифікаційний номер Вашого клієнта, ну тобто без імені, але це великий ризик. У витягу буде, що інформація відсутня, але ж Ви то знаєте, що якась заборона десь там все таки є. Може цей Донецький Іванов буде Вам після цього по ночах снитися. Так, що пишіть, колего, письмовий запит і перестраховуйтесь.
Коллега, поздравляю вас с 1-м апреля !!!!Ну и что, что снег за окном? Ну и что , что елку позавчера наряжали ? Изучив, новые правила ведения нотариального деловодства.........
Bona Mente

Повідомлення: 733
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 79 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Nadi » 25 березня 2008, 15:38

В мене теж був такий випадок, давала на руки клієнту письмовий запит з проханням внести уточнювальні дані по Іванову. Все закінчилось через два тижні на мою користь. Дані були внесені, потрачено купу часу, сил і нервів.
Nadi

Повідомлення: 79
Дякував (ла): 13 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Sannotar » 25 березня 2008, 15:44

Краще зробити письмовий запит та отримати письмову відповідь.
Sannotar

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Luna » 25 березня 2008, 15:55

Да, были случаи. Давала письма на руки и ехали люди из Харькова по всей Украине - Киевская, Житомирская обл., и еще куда-то...
Luna

Повідомлення: 432
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 59 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення notka » 25 березня 2008, 17:28

У меня был клиент, хотел продать землю. Поверяю - [qoute]податкова застава[qoute] на ФИО, код не указан. Я его [qoute]обрадовала[qoute], а он говорит: [qoute]А Вы посмотрите, там год рождения не совпадает[qoute]. Открываю [qoute]дополнит сведения[qoute], точно указан год рождения, только он от его настоящего года рождения отличается на одну цифру, т.е. тот Иванов старше моего Иванова на один год. Я все равно отказала, во-первых, с одной цифрой года рождения запросто могли ошибиться, а во вторых податкова была в той налоговой, по адресу которой он прописан.Плюс у него были собраны все документы, но, видно, бедняга, кочует от нотариуса к нотариусу со своей податковой заставой.Ушел и не вернулся... Может, сделал где-то, а может с налоговой разбирается...
notka

Повідомлення: 348
Дякував (ла): 18 раз.
Подякували: 4 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Арина_2 » 25 березня 2008, 17:57

А мне кажется нужно как то бороться с этой исполнительной, они вообще охамели, мало того что не имеют права писать [qoute]на все майно[qoute], так еще и ничего не прописывают и с них как с гуся вода
Арина_2

Повідомлення: 1140
Дякував (ла): 2370 раз.
Подякували: 2122 раз.

Номер повідомлення:#11

Повідомлення Эбби » 25 березня 2008, 18:16

В мене зараз така ситуація, ФІО співпало і більше ніяких данних. Послала запрос в Київську область, отримала відповідь, що виконавче провадження завершене, документи після завершення зберігаються три роки, а потім знищуються, тобто нічим допомогти вони не можуть. Запропонувала своєму клієнту звернутися до суду, оскільки, якщо закінчено провадження чому ж тоді досить висить заборона, де логіка?
Эбби

Повідомлення: 27250
Дякував (ла): 49057 раз.
Подякували: 59485 раз.

Номер повідомлення:#12

Повідомлення Salk » 25 березня 2008, 18:56

Проверял аресты - нашелся однофамилец, арест на все имущество, ни кода, ни адреса, но в графе указана дата рождения. Распечатал вытяг - а в вытяге даты рождения нет :(Договор сделал. Теперь думаю - не получу ли нагоняй
Salk

Повідомлення: 459
Дякував (ла): 262 раз.
Подякували: 132 раз.

Номер повідомлення:#13

Повідомлення Natalja » 25 березня 2008, 19:20

В таких случаях как у Salk, делаю отметку на вытяге про дату рождения.
Natalja

Номер повідомлення:#14

Повідомлення Мисс Марпл » 25 березня 2008, 19:38

salk, вот то-то и дело! У нас информцентр дегни загребает, а в соответствие привести свои реестры платиновые, не могёт!А с исполнителями бороться необходимо! Я просто не понимаю регистраторов, которые принимают такие заявы на регистрацию. Блин, есть положение, в нём все обязательные реквизиты прописаны! А у исполнителей как всегда одна отговорка: [qoute]Ой, люди добрые памагите, сами не местные, кодов нет, а если щаз арест не налажить, усё продадут[qoute].....А чьи это проблемы??? Пусть исполнители и суетятся, ищут коды, дают запросы и т.д. Просто в итоге страдают люди, которые не могут реализовать своё право на распоряжение имуществом!
Мисс Марпл

Номер повідомлення:#15

Повідомлення *Женская Логика* » 25 березня 2008, 19:51

від того, що ви дозвонитесь вам легше не стане..... Вам бумажка потрібна.... запит пишіть і в руки громадянину, нехай розбирається...... по області пишуть [qoute]що такий то Іванов не той Іванов на майно якого накладено арешт[qoute].... а ось в Києві дали лише бумажку, що арешт накладено на майно Іванова 1980 року народження[qoute]....... не двозіть, засилайте гонця
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 633 раз.

Номер повідомлення:#16

Повідомлення Сана » 25 березня 2008, 23:08

У меня такие случаи бывают нередко. Конечно, сначала я пытаюсь дозвониться, выяснить, есть ли там какая-то дополнительная информация, и прошу внести. А такого, чтобы я посылала письменный запрос и ждала ответа в письменной форме, еще вообще ни разу не было. Как правило, клиенты не хотят этого дожидаться.Они берут мой запрос,- и едут сами. Едут далеко, по разным областям. Но если для них принципиально, чтобы ясность была внесена побыстрее,- а ведь обычно именно так и бывает,- то клиенты прекрасно справляются.
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#17

Повідомлення Світлана Ш. » 26 березня 2008, 02:49

Дала запит на руки, сама надзвонювала в архів, потратила купу часу і результат: інший нотаріус зробив договір, а на мене продавець написав скаргу в юстицію.
Світлана Ш.

Номер повідомлення:#18

Повідомлення sello » 26 березня 2008, 11:48

За великим лаштунком, клієнти праві, коли ображаються на нас і скаржаться до МЮ. Вони (клієнти) не повинні доводити, що арешт накладений не на їх майно, якщо ніяких ідентифікуючих ознак, окрім ПІД у відповідному реєстрі не висвітлюється. Я у таких випадках клієнта нікуди з запитами чи без не відправляю, а вчиняю нотаріальну дію. (єдине на що дивлюсь - населений пункт). Хай будь-хто доводить потім, що арешт був накладений на майно саме мого клієнта. Нічим не докаже, адже в мене залишається витяг тальки з даними ПІБ.
sello

Повідомлення: 14291
Дякував (ла): 27446 раз.
Подякували: 33495 раз.

Номер повідомлення:#19

Повідомлення логос » 26 березня 2008, 12:50

Було і в мене декілька випадків ,але держ контори вносили дату народження, якщо буде перевірка то нехай перевіряють по реєстру , дату народження дописував від руки на бланках.
логос

Повідомлення: 535
Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#20

Повідомлення *Женская Логика* » 26 березня 2008, 13:19

Боцман, від Вас такого не очікувала....... а деж тута безпірність?
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#21

Повідомлення *Женская Логика* » 26 березня 2008, 13:25

Світлана Ш., а Ви не переживайте, у Вашому випадку краще скарга...... Стаття 5. Обов'язки нотаріуса Нотаріус зобов'язаний: здійснювати свої професійні обов'язки відповідно до цього Закону і принесеної присяги сприяти громадянам, підприємствам, установам і організаціям у здійсненні їх прав та захисті законних інтересів, роз'яснювати права і обов'язки, попереджати про наслідки вчинюваних нотаріальних дій для того, щоб юридична необізнаність не могла бути використана їм на шкоду Стаття 42. Строки вчинення нотаріальних дій Нотаріальні дії вчиняються після їх оплати в день подачі всіх необхідних документів. Вчинення нотаріальної дії може бути відкладено в разі необхідності витребування додаткових відомостей або документів від посадових осіб підприємств, установ і організацій або направлення документів на експертизу, а також якщо відповідно до закону нотаріус повинен впевнитись у відсутності у заінтересованих осіб заперечень проти вчинення цієї дії.
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#22

Повідомлення sello » 26 березня 2008, 13:44

На тему та зауваження SAVA cтосовно безспірності я вже давав розгорнуту відповідь. Дискусії не вийшло. Другий раз повторюватися не бачу сенсу.
sello

Повідомлення: 14291
Дякував (ла): 27446 раз.
Подякували: 33495 раз.

Номер повідомлення:#23

Повідомлення *Женская Логика* » 26 березня 2008, 13:48

в нашій країні поки що неможливо казати про безпірність...... бо наше законодавство дуже далеке від цього поняття...... це моя особиста думка і тому я дуже скептично відношусь до цього слова... Боцман, а я мабуть не читала цю тему, але в мене таке враження що ми з Вами в одному окопі сидимо....... хоча можу і помилятись....
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#24

Повідомлення Salk » 27 березня 2008, 22:31

Підтримую Боцмана! Ці однофамільці - порушення прав власника на розпорядження майном
Salk

Повідомлення: 459
Дякував (ла): 262 раз.
Подякували: 132 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів