Номер повідомлення:#16
Рибка
» 21 травня 2008, 13:11
Я в стані повної ПРОСТРАЦІЇ! Іспит відклали на невизначений термін. Без жодних пояснень. В УЮ тільки розводять руками мол від них нічого не залежить. Я не знаю хто там не з тої ноги встав, але ж треба трохи й людей поважати. Таке враження що нотаріат, став великою жирно кісткою в горлі чиновників. Невже вони думають, що в нотаріаті все паде з неба, а нотаріус дійсно тільки печатки ставить. Нотаріат це ж настільки відособленна галузь держави, що не можна до неї відностись як до ще одного з виду бізнесу, це щоденна праця, прця з людьми та чиновниками які мають одну мету все порішати чим дешевше і при тому без повного пакету документів, нахамити нотаріусу, це раз плюнути, вимагати від нотаріуса це чомусь само собою. Людям треба, УЮ треба, прокуратура, СБУ треба, нотарусіус дійсно стає повним козлом отпущенія, завжди крайній. Стільки років пропрацювала поряд з нотаріусом надивилась на таку поведінку людей, що аж диву даєшся, як люди влади, освіти так можуть себе поводити. Всім треба, всім задарма та ще й одразу. Чому люди, яким дійсно подобається ця роботи, які дійсно переймаються тим, щоб документи відповідали всім вимогам, для яких робота в нотаріати це допомога людям - треба страждати, із-за того, що хтось вирішив що йому мало дали або що забули допустити до кормушки. Пройшло стажування, приймайте іспит, такі ви вимогливі так приймайте по знаннях, а потім вже вирішуйте, варто цій людині отримати свідоцтво чи ні. Достала вже до ручки, ця безвідповідальна позиція нашого уряду.