Форум

Інформаційний ресурс

расторгнуть договор пожизненного содержания

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Rysya » 08 червня 2008, 00:16

приходить родич, його дружина, бабуся з усіма документами (паспорти, ідент номери, всі екземпляри договорів, техпаспорт) до нотаріуса в якого посвідчували і розривають договір. Якщо родич проти - до суду.
Rysya

Повідомлення: 574
Дякував (ла): 1634 раз.
Подякували: 852 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення ТТК. » 09 червня 2008, 11:40

Колеги! Якщо договір зареєтровано в БТІ, взято витяг про право власності на набувача то необхідно взяти витяг у БТІ для розірвання договору,тоді дві сторони з[qoute]являються до нотаріуса, пишуть заяви, що вони по добрій волі діють, та не мають претезій друг до друга, тільки тоді у нотаріуса є підстава розірвати любий договір.
ТТК.

Повідомлення: 1631
Дякував (ла): 1114 раз.
Подякували: 1058 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Nonna » 09 червня 2008, 15:08

[qoute]и еще один вопрос .. как можно заключить договор пожизн содержания чтобы в любой момент можно было его расторгнуть без риска??[qoute] ВО БОМБА , А НЕ ВОПРОС!!!! ДОКАТИЛИСЬ НЕ УДИВЛЮСЬ ЕСЛИ НАЧНУТ САМИ ЖЕ НОТАРИУСЫ ДАВАТЬ СОВЕТЫ ,КАК МОЖНО СДЕЛАТЬ ,ЧТОБ ПОТОМ ЕГО ЖЕ ДОГОВОР МОЖНО БЫЛО РАСТОРГНУТЬ
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Barak OBAMA » 09 червня 2008, 18:56

Не-а! Круче продать квартиру по дарственности -))
З повагою!
Barak OBAMA

Повідомлення: 1047
Дякував (ла): 41 раз.
Подякували: 299 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Сонце » 10 червня 2008, 23:09

Я может чего то не понимаю, но ст. 755 ЦК передбачає розірвання договору довічного утримання лише за рішенням суду. Я вважаю, що ст.755 має спеціальний характер та саме вона підлягає застосуванню при розірванні цього договору. Хоча мені розскзували про договір про розірвання договору довічного утримання. І в жодному разі ніяких заяв. Заява - не правочин і не є підставою для розірвання.
Сонце

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Сонце » 10 червня 2008, 23:18

От іще згадала. А гроші утримання хто кому буде повертати, а сплачені податки, як вирішувати ці питання. Тому остаточно вважаю, тільки до суду. Хай там розказують що один до одного претензій не мають. От прийшла сьогодні до мене одна людина - доця років 50 і каже: В мене батько 78 років. Я з ним 30 років живу, хочу зробити договір довічного утримання. Але він тільки прохи забуває, може не відповідати на питання. Я починаю розповідати, що не можна, особа не зрозуміє суті договору, а завтра забуде що підписала, а після завтра згадає, що її обдурили, будуть проблеми і т.д. А вона мені. А ви знаєте, він ще в мене з дому може уходити, просто так візьме і піде кудись і його потім шукати потрібно. Якажу, ось бачите, він у вас хворий, йому лікуватися потрібно, не можна підписувати. А вона - то шо ж мені робити, він піде, а як же квартира, що ж мені тоді робити. От і скажіть мені хто їй потрібен: батько, чи квартира. Звідси і питання, щоб тоді швиденько можна було роірвати без усіляких послєдствій. Хитрозброблені ребята, однако.....
Сонце

Номер повідомлення:#10

Повідомлення таточка » 14 жовтня 2008, 19:18

Нехай спадкує майно після смерті батька. А розривати договір я відправила б в суд А внас уже в такий спосіб напевно пробують заробліяи. В нас в місті була така клієнтка, що кожного разу писала нові заповіти, люди справді їй допомагали, а вона використавши з них все що могла, складала заповіт на інших. бабулька-бізнесмен!
таточка

Номер повідомлення:#11

Повідомлення Чайка » 14 жовтня 2008, 20:10

александр82Что-то Вы то ли договор не видели, то ли бабушка не Ваша...[qoute]По договору он обязуется выплачивать 1000долларов ежемесячно...[qoute] - что прямо так и написано?[qoute]платежей с [U]официальным подтверждением [/U]не было[qoute]- так все-таки платежи были? В общем, ничего у Вас не сходится.[U]Как не сходилось и предыдущих созданных Вами темах[/U]: [qoute]как признать завещание недействительным после смерти завещателя[qoute][qoute]Подскажите, если на мою 1/4 квартиры наложен запрет отчуждения в едином госреестре заборон...[qoute][qoute]отмена дарственной[qoute][B]Милый наш друг юрист, поищите ответов на другом форуме, если законы Вам прочитать сложно. [/B] Неужели Вы думаете, что нотариусы не в состоянии сложить 2+2?!
Чайка

Номер повідомлення:#12

Повідомлення Stonehenge » 14 жовтня 2008, 20:18

[QUOTE][B]Есть ли риск [/B]того, что этот договор разорвать по вышеприведенным фактам будет нельзя??[/QUOTE][QUOTE] как можно заключить договор пожизн содержания чтобы в любой момент можно было его расторгнуть [B]без риска?[/B]?/QUOTE]александр82!:))Уточните, кто и чем рискует?
"...Если выпало в Империи родиться,
лучше жить в глухой провинции, у моря..."

Иосиф Бродский
Stonehenge

Повідомлення: 8606
Дякував (ла): 2454 раз.
Подякували: 5659 раз.

Номер повідомлення:#13

Повідомлення Летучая Мыша » 14 жовтня 2008, 21:45

[B]Екатерина[/B] браво!!!!!!!!!!!!!!!
Коли хтось каже: "Ти не зможеш цього зробити", - зроби це двічі і не забудь відправити йому фото
Летучая Мыша

Повідомлення: 10659
Дякував (ла): 9979 раз.
Подякували: 9873 раз.

Номер повідомлення:#14

Повідомлення Танечка » 14 жовтня 2008, 22:15

Екатерина, ну вы и молодец, отслежуете все вопросы кто, когда задает, или у вас такая хорошая память?
Танечка

Номер повідомлення:#15

Повідомлення hachi » 15 жовтня 2008, 04:49

А тема то от 07.06.2008.
hachi

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів