Номер повідомлення:#9
Сонце
» 10 червня 2008, 23:18
От іще згадала. А гроші утримання хто кому буде повертати, а сплачені податки, як вирішувати ці питання. Тому остаточно вважаю, тільки до суду. Хай там розказують що один до одного претензій не мають. От прийшла сьогодні до мене одна людина - доця років 50 і каже: В мене батько 78 років. Я з ним 30 років живу, хочу зробити договір довічного утримання. Але він тільки прохи забуває, може не відповідати на питання. Я починаю розповідати, що не можна, особа не зрозуміє суті договору, а завтра забуде що підписала, а після завтра згадає, що її обдурили, будуть проблеми і т.д. А вона мені. А ви знаєте, він ще в мене з дому може уходити, просто так візьме і піде кудись і його потім шукати потрібно. Якажу, ось бачите, він у вас хворий, йому лікуватися потрібно, не можна підписувати. А вона - то шо ж мені робити, він піде, а як же квартира, що ж мені тоді робити. От і скажіть мені хто їй потрібен: батько, чи квартира. Звідси і питання, щоб тоді швиденько можна було роірвати без усіляких послєдствій. Хитрозброблені ребята, однако.....