Форум

Інформаційний ресурс

договір про безоплатну передачу нерухомого майна

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Passer » 17 серпня 2006, 15:59

"1, А ""положення про филию"" подразумевает наличие у неё собственности?2. Передаётся бесплатно в собственность или в пользование? Если в собственность , то это дарение (ст. 717 ЦКУ), а на дарение надо чтоб такое право(дарения) было на прямую оговорено в их статуте.3. Пусть подумают о 20% НДС - которые им все равно придется заплптить."
Passer

Повідомлення: 2397
Дякував (ла): 327 раз.
Подякували: 475 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Лю » 26 серпня 2006, 20:36

Я посвідчувала такий договір за участю юридичної особи, але потім виникла проблема при реєстрації цього договору в БТІ. БТІ відмовило в реєстрації на тій підставі, що такого договору не було в них в переліку електронного реєстру прав власності. Тому довелось додати до назви в скобках (дарування) і виправити запис в Державному реєстрі правочинів.
Лю

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Andre vs » 31 серпня 2006, 14:18

" Згоден на 100 % з Іgorем! На сьогоднішній день статус філії дуже не визначений. читайте ст. 95 Цк - там все написано. Існування філії як субєкта має сенс з точки зору сплати деяких податків працівників цієї філії за місцем її знаходження і все. А взагалі філія - це як окремий кабінет великого офісу - захотів - заніс туди стіл, захотів - виніс. Тільки наказ потрібен та акт про внутрішнє переміщення чи зміну відповідальних осіб. А договір просто неможливий. Хоча якщо ви - ""движимые жаждой наживы"" - посвідчуйте. хоча навіть вдумайтесь в зміст преамбул договорів - наприклад. ТОВ ""АВС"" в особі начальника Н-ої філії ПІБ, який діє на підставі довіреності та положення про філію, з одного боку та ТОВ ""АВС"" в особі директора товариства, який діє на підставі статуту, з іншого - дуже прикольно. "
Andre vs

Повідомлення: 377
Дякував (ла): 6 раз.
Подякували: 65 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Лю » 01 вересня 2006, 00:21

В мене обійшлося без приколів, оскільки в мене відчужувач і набувач - то різні особи. А приклад був стосовно проблемності виду (найменування) правочину.
Лю

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів