Форум

Інформаційний ресурс

Я сегодня дежурная!

Номер повідомлення:#31

Повідомлення Во как... » 09 лютого 2008, 17:58

вчора зверталиля за довіреностями. Просто шукаю причину не робити, бо працювати безкоштовно не хочу і не буду а ні для Ю.В., а ні для МЮ, тому за 50 ще не зробила жодної довіреності, бо мені ні держава, ні Юлька, ні наше управління не допомогло ні 1 копійкою, ні порадою, ні добрим словом. Коли брала кредит, хотіла оформили як для молоді, з пільгами, морочили одне місце стільки, що я відмовилась, коли була перевірка, то не допомога була, а качка грошей, травля, пресінг. Чого тільки не було: і палки колег, погрози (деякі здійснили), приниження. А тепер хотять людяності. Дулька з маком. Працюю як можу, поки можу і за скільки можу. Клієнтів поважаю, але своє не віддам, бо мені в житті ніхто нічого даром не дав. Хай Юлька дасть людям своє, дуже спішить???
Во как...

Повідомлення: 2007
Дякував (ла): 44 раз.
Подякували: 161 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Сана » 09 лютого 2008, 22:12

Я - не дежурная! Но просидела сегодня на работе с программистом (решали некоторые проблемы). Дверь была открыта настежь. НИКОГО...
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#34

Повідомлення MarinaS » 11 лютого 2008, 16:16

Согласна с Вами Marina на все 100%
MarinaS

Повідомлення: 371
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 16 раз.

Номер повідомлення:#35

Повідомлення Калина » 11 лютого 2008, 16:31

Поділяю обурення Marina. Але при цьому хочу зауважити, що прості люди не винні, що політики піаряться також і за рахунок нотаріусів. За весь час посвідчила тільки 4 довіреності по 50 грн. Так, не отримала певний прибуток, але не вважаю, що віддала своє.
Калина

Повідомлення: 4313
Дякував (ла): 6949 раз.
Подякували: 6101 раз.

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Not2010 » 11 лютого 2008, 18:56

люди добрые, может быть я что-то не понимаю, читаю-все дежурят, молодцы. А как же трудовое законодательство? Ст 71-[qoute] робота у вихідні дні забороняється.залучення окремих працівників до роботи у ці дні допускається тільки з дозволу профспілкового комітету і лише у виняткових випадках, що визначаються законодавством :1. для відвернення громадського або стихійного лиха, виробничої аварії і негайного усунення їх наслівдків2 для відвернення нещасних випадків, загибелі або псування державного чи громадського майна3 для виконання невідкладних, наперед не передбачених робіт, від негайного виконання яких залежить у дальшому нормальна робота підприємства4. для виконання невідкладних вантажно- розвантажувальних робіт з метою запобігання або усунення простою рухомого складу чи скупчення вантажів у пунктах відправлення і призначення. вот я и думаю-к чему отнести наши [qoute]дежурства[qoute] у выходные дни. последний пункт наверное подходит лучше всего. а про оплату за работу у выходные дни вообще молчу.
Not2010

Номер повідомлення:#38

Повідомлення Vatson » 12 лютого 2008, 11:50

А у нас последний абзац: [qoute]в случае неисполнения будут приняты меры реагирования[qoute]вот так, на нас будут реагировать, аллергической реакцией:)
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#39

Повідомлення Сана » 12 лютого 2008, 22:55

Мне такого письма никто не присылал, а вот коллеги звонят и смеются: [qoute]Ты в курсе, что ты сегодня дежуришь? А потом еще раз - в следующее воскресенье[qoute]. Скинули мне письмо управы на электронку -точно, дежурю. Но у меня до сих пор - с самого начала года - ВООБЩЕ НИ ОДИН ЧЕЛОВЕК не обращался с такой доверенностью. Сегодня, естественно, тоже никого не было.Кроме того, я считала, что в будние дни такие доверенности должны делать все нотариусы. Разве не так?
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Поперед.

Повернутись в Дозвiлля, п'ятниця

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів