Сторінка 1 з 1
Додано:
26 лютого 2009, 14:04
Летучая Мыша
0
Додано:
26 лютого 2009, 14:05
Летучая Мыша
0
Додано:
26 лютого 2009, 14:06
Летучая Мыша
0
Додано:
26 лютого 2009, 14:06
Летучая Мыша
0
Додано:
26 лютого 2009, 14:07
Летучая Мыша
0
Додано:
26 лютого 2009, 14:07
Летучая Мыша
0
Додано:
26 лютого 2009, 14:08
Летучая Мыша
0
Додано:
26 лютого 2009, 14:08
Летучая Мыша
0
Додано:
26 лютого 2009, 14:09
Летучая Мыша
0
Додано:
26 лютого 2009, 14:09
Летучая Мыша
0
Додано:
26 лютого 2009, 14:10
Летучая Мыша
0
Додано:
26 лютого 2009, 14:11
Летучая Мыша
0
Додано:
26 лютого 2009, 14:12
Летучая Мыша
0
Додано:
26 лютого 2009, 14:46
Брунгильда
поделитесь опытом - какие начинки готовите к блинам?
Додано:
26 лютого 2009, 14:53
Летучая Мыша
мясо с грибами
Додано:
26 лютого 2009, 16:09
Rich
Делала недавно по новому рецепту блинчики-мешочки.Начинка:Мелко нарезать копченую семгу.(За неимением таковой, я ее заменила на соленую форель).Майонез смешать с хреном по вкусу (1-2 чайные ложки хрена на стакан майонеза).Сметана.На блинчик в серединку выкладываем рыбку, сверху-чайная ложка смеси майонез+хрен, сверху чайная ложка сметаны. Зеленым лучком завязываем [qoute]мешочек[qoute].Вкуснятина-ум отъешь!!! Разлетелись блинчики [qoute]на ура[qoute]. Пришлось на следующий день повторить)))Приятного аппетита!!!
Додано:
26 лютого 2009, 20:01
notarius 71
После всего увиденного , пошла печь блины. По рецепту ДоРеМи .Очень кушать хочется)))
Додано:
27 лютого 2009, 04:51
Dali
Раз уже безсонниця, то напишу і я рецепт. Налисники з грибами.Начинка: В рецепті написано, що бажано шампіньони, всі хто їх їли - дуже хвалили. Я шампіньони не їм, то пару раз пробувала з мороженими білими грибами, також дуже смачно.Так от. Гриби ріжемо соломкою, додаємо до смаженої цибулі (в рецепті її не було, то можна мабудь і без неї, я завжди роблю з цибулею). Гриби смажать на маслі (не на олії) до готовності. Додаємо сіль, перець подрібнену петрушку. Через хвилину посипаємо чуть-чуть мукою, помішуючи, смажимо 1-2 хв. Додаємо сметану, ще трохи протушуємо, помішуючи, до загустіння. Для першого разу пропорції їз рецепта (потім все елементарно на око) - 150 г грибів, 30 г масла, 20 г муки, 50 г сметани, сіль, перець, петрушка. Готову масу викладаємо на середину налисника, загинаємо два кінці всередину, скручуємо трубочкою. В принципі можна їсти і так. Але в рецепті є продовження: налисники змочити в розколочених яйцях, обволокти в паніровочних сухарях і обжарити. Я обжарювала, коли не лінь, тільки в яйці, також класно. Ці налисники тепер моє коронне блюдо, бо завжди просять їх приготувати, і столом першими хватають їх.Смачного!
Додано:
27 лютого 2009, 14:22
Nonna
блинчики с красной икрой , с черной...то же разлетаются на раз
Додано:
27 лютого 2009, 14:35
Летучая Мыша
поделитесь рецептом пончиков, очень хочется.
Додано:
27 лютого 2009, 18:38
Rich
Марина. Приходишь в [qoute]пончечную[qoute] по месту жительства (это как поликлиника-каждому в свою)И набираешь там почики. А поом бегом с горяченькими домой-кипятить чайник.)))) Ой,а мне оч хочется донаты.Я в свою бытность студента юракадемии в Харькове ими наслаждалась, а потом,почему-то они пропали(((((.Больше таких вкусных не ела.(((Людииии,может их снова стали печь?
Додано:
27 лютого 2009, 18:50
Летучая Мыша
у нас нет в городе пончечной ((((((
Додано:
27 лютого 2009, 19:06
Rich
Безобразие!!!)))))))))))Так откройте!!!!)))))
Додано:
28 лютого 2009, 03:03
Летучая Мыша
так вот и ищу рецепты пончиков, в офисе буду готовить и продавать.
Додано:
28 лютого 2009, 03:48
Сана
А я думала - угощать постоянных клиентов...
Додано:
28 лютого 2009, 12:04
Летучая Мыша
заманивать пончиками )))
Додано:
03 березня 2009, 01:37
Dali
ДоРеМи! Робила ваші блінчики. Дійсно дуже смачно, хоча не уявляла, як це можна таке намішати. Важкувати тільки їх зав'язувати. Дякую за рецепт.
Додано:
03 березня 2009, 01:54
Летучая Мыша
а я нашла рецепт пончиков, уже даже наелась.
Додано:
03 березня 2009, 19:39
Rich
ххх. На здоровье! Честно признаться, я и сама скептически относилась к содержимиму...Это по телевизору какая-то звезда готовила,со мной очевидцы поделились.)) Главное-с хреном не переборщить, а то он вкус забьет.