Форум

Інформаційний ресурс

"РІДНЕНЬКИ, З ПЕРШИМ ЧЕРВНЕМ" или КРИК ДУШИ ПЕРЕД КРЫМСКИМИ ВСТРЕЧАМИ

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Barak OBAMA » 02 червня 2009, 13:47

Щось у світі неспокійноСпадщина у дверь стучитьЗемлі дач під забороноїЗ ранку голова болитьЧервень – місяць відпочинкуУсі побігли погулятьЗачиню поштову скринькуНекого мені приймать.Що робить?Нам червень-красень Всім відверто відповість.Варто раптом нам стрибатиВ тхненну спадщину колись?К нам держава повернулась Жирною дупою з бубенцями.Дуже важно залишитись намПри цьому молодцями.
З повагою!
Barak OBAMA

Повідомлення: 1047
Дякував (ла): 41 раз.
Подякували: 299 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Rich » 02 червня 2009, 13:59

Треба зачинять конторуТа на море поспішать,[qoute]Загоряти[qoute] і [qoute]купаться[qoute]Хорошенько [qoute]отдихаться[qoute].Че з балкона подивився-Бачить-море аж зове-Швидко в шорти перевдівсяТа дивись-уже пливе!
Из-за преступной халатности работников музея картина Казимира Малевича «Черный квадрат» два месяца провисела вверх ногами.
Rich

Повідомлення: 2910
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 323 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Barak OBAMA » 02 червня 2009, 14:25

Дайте спокій, люди добрі!Моря досить в мене є.Щоб зробите шось цікаве,поіграю на трубє!
З повагою!
Barak OBAMA

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Rich » 02 червня 2009, 14:41

Клиент в восхищении уходит,И паспорт в руках теребит...С нотариуса глаз он не сводитИ ссохшимся ртом говорит:[qoute]Вы-чудо!Талант!Восхищенье!Нотарьюс,поэт и трубач!Когда я, прошу прощенья,Смогу снова видеть Вас?И слышать трубы Вашей звукиИ весело маршировать?А море-сплошная скука!Мне Вас на него не сменять!!! [qoute]
Из-за преступной халатности работников музея картина Казимира Малевича «Черный квадрат» два месяца провисела вверх ногами.
Rich

Повідомлення: 2910
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 323 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Barak OBAMA » 02 червня 2009, 15:42

Го-го-го, едем, едем далеко!В Крым поедем повидатьсяНа дельфинах покататься.Всем клиентам несомненнодам всем вместе и отдельно,посмотреть и поглядеть.Нужно только захотеть!
З повагою!
Barak OBAMA

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Bona Mente » 08 червня 2009, 16:49

А я так не вмію ( на цьому місці мав би бути смайлік в істєріці) :-(((((((((((( Респект , талантам нотаріату!!!!! ( тут мав би бути смайлік, що знімає шляпу)
Коллега, поздравляю вас с 1-м апреля !!!!Ну и что, что снег за окном? Ну и что , что елку позавчера наряжали ? Изучив, новые правила ведения нотариального деловодства.........
Bona Mente

Повідомлення: 733
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 79 раз.

Повернутись в Дозвiлля, п'ятниця

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів