Номер повідомлення:#25
ksilex
» 20 серпня 2008, 18:01
/////////в смысле действует ли вообще Конституция и Законы? Может их давно отменили, а народу не сообщили? ///////////Відповідь: Якщо конкретні приписи Конституції і законів [qoute]на користь[qoute] нікчемних дій всебічнооранжевонекваліфікованих представників влади (на всіх рівнях - від П.У. до різнованітних районних керівників, в т.ч. управл.юстиції) то вони, тобто лиші ці приписи, діють. Якщо ж їхня, так би мовити, діяльність різниться з приписами законів, то ці закони для цієї псевдовлади не діють, і немає тут чому дивуватись!!! Не треба далеко, як кажуть, ходити: подивіться на систематичні укази П.У. [qoute]Про тимчасове виконанн обов'язгів голів адміністрації...[qoute] або супер-пупер новий вид докуметів голів місцевих райдержадміністраці, які вигадала оранжева влада.....я про доручення... і т.д і тому подібне. Таких прикладів сотні!!!!!!!!!!Якщо подивитись на все це під кутом зору СПРАВЕДЛИВО ЗГАДАНОЇ ТУТ ч.2 ст.19 Основного Закону, яка є ОСНОВОЮ ОСНОВ (ФУНДАМЕНТОМ У ПРАВОЗАСТОСОВЧІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІВ ВЛАДИ І ЇХ ПОСАДОВИХ ОСІБ) то я невільно пригадую слова свого товариша. який сказав: [qoute]Мені гидко що я українець[qoute]......в цій державі живе більша частина пустоголових бовдурів, які обирають ТАКУ (Я НЕ ЗНАЮ ЯК ЇЇ НАЗВАТИ, В МЕНЕ НЕМАЄ СЛІВ.....) ВЛАДУ, яка знущається над всіма усталеними тисячоліттями правовими цінностями. Зрештою, наші посадовці, це ж не якась субстанція, що дана нам з космосу, а представники нашого ВЕЛИКОГО НАРОДУ.....я хочу сказати, що який народ (в переважній більшості), така і влада і навпаки....Ось так.......