Форум

Інформаційний ресурс

відшкодування моральної шкоди

Номер повідомлення:#1

Повідомлення ulia » 29 листопада 2007, 21:35

допоможіть, будь-ласка скласти позовну заяву про відшкодування моральної шкоди, завданої мені обленерго. заздалегіть вдячна
ulia

Номер повідомлення:#2

Повідомлення sello » 30 листопада 2007, 11:17

Ulia, що б Вам допомогти, прийнамі, треба знати суть Вашої справи (проблеми). Крім того, Вам треба мати на руках документальні матеріали, якіб доводили, що між Вами та обленерго щось дійсно відбулося і Ви від цього постраждали, а обленерго не визнає чи не бажає визнавати себе винним. А для цього Вам треба насамперед написати письмову скаргу на адресу обленерго (звісно рекомендованим листом з повідомленням про вручення) і дочекатися від них будь-якої відповіді і лише мотім починати діяти. А раптом, під Новий рік, обленерго зробить Вам подарунок і визнає свою провину і компенсує моральну шкоду.Зверніть увагу на те, що будь-як, а Вам прийдеться у суді доказати свої МОРАЛЬНІ страждання, а це трудніше, ніж доказати матеріальні збитки. Тому, не гайте часу та запасайтеся довідками про відвідування псіхотерапевта, кардіоспеціалістів, невропалога та інших за подібною спеціалізацією лікарів.
sello

Повідомлення: 14219
Дякував (ла): 27319 раз.
Подякували: 33292 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення ulia » 02 грудня 2007, 21:37

вони склали акт, буцім-то я краду електроенергію, оштрафували мене на 13000 грн. Це в суді, в т.ч. Верховному, визнано незаконним. А, оскільки, наше місто не велике, і я не [qoute]остання[qoute] людина в місті, це набуло розголосу. І тепер я хочу їх трошки покарати
ulia

Номер повідомлення:#4

Повідомлення ТТК. » 05 грудня 2007, 15:29

uIia,Ви писали з адвокатом заперечення на позив та в Верховний суд, так і начніть з того, про що ви заперечували та страждали від метаторства та позору, крім цього почитайте Закон про моральний та матеріальний ущерб, Вас лишали користуватися електричеством?Так і рахуйте збитки. Удачі.
ТТК.

Повідомлення: 1631
Дякував (ла): 1114 раз.
Подякували: 1058 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Дерек » 01 лютого 2008, 01:55

ТТК, у мене те ж запитання, що й у Gestor
Дерек

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Patrick » 15 грудня 2008, 15:43

Юлия, ничего не получится. Судебная практика в этом деле стоит на том, что усунення порушень з боку обленерго та відновлення Ваших прав судом і є відшкодуванням моральної шкоди. Так что наказать, к сожалению, не выйдет
Patrick

Повернутись в Обговорення юридичної практики

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів