Форум

Інформаційний ресурс

Прийняття спадщини за правом представлення

Номер повідомлення:#1

Повідомлення peteroff » 24 лютого 2010, 14:17

Шановні колеги, у кого є зразок зави про прийняття спадщини за правом представлення онукою після померлого діда (батько помер раніше), скиньте, будь ласка, зразок.Наперед вдячна.
peteroff

Повідомлення: 217
Дякував (ла): 14 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Marysia. » 24 лютого 2010, 14:26

"Заява надійшла[qoute]__[qoute]_______20____року_____год. ______хв.№_______Спадкова справа №_______ В хххххх державну нотаріальну конторухххххххххОЛЕКСАНДРИ ВОЛОДИМИРІВНИ, хх.хх.19хх року народження (паспорт ххххххх, виданий ххххх РВ ОМУ УМВС України в хххххій області ххххххроку), котрий(а) проживає в м. хххххвул.ххххкого, хх, кв. ххІдентифікаційний номер ххххххх ЗАЯВАххххх2009 року померла моя бабуся — УХ АНАСТАСІЯ ГРИГОРІВНА, хх.хх.1940 р. н., що постійно мешкала у м. хххх, вул. хххського, 46, кв. 11Після її смерті залишилась спадщина, яка складається з: ЧАСТИНИ КВАРТИРИ №хх (охххцять) у будинку хх (хх хх) по вулиці хххххького в місті ххх, яка є особистим майном спадкодавця. Моя мати, донька спадкодавця, УХ СВІТЛАНА ОЛЕКСАНДРІВНА, померла хх хх 20хх року. Спадкоємцем УХ АНАСТАСІЇ ГРИГОРІВНИ є я, її онука, на підставі ст. ст.1266 Цивільного Кодексу України. Спадщину, на підставі ст.1268 Цивільного Кодексу України, я прийняла. Факт прийняття спадщини підтверджується фактом мого постіного проживання разом із померлою по одній адресі з 05.12.2003 року по сьогодняшній день (що підтверджує моя реєстрація за вищевказаною адресою, копія паспорта, сторінка про прописку, та довідка ф-1). Заяву про відмову від спадщини протягом строку, встановленного ст.1270 Цивільного Кодексу України я не подавала. Крім мене є спадкоємці: син померлої – УХ СЕРГІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ, що мешкає за тією ж адресою. Інших спадкоємців, передбачених законом України, немає. Прошу видати на моє ім’я свідоцтво про спадщину за законом на вказане майноМені нотаріусом роз’яснено зміст ст. 13, п. 4.2.14 ст. 4 Закону України «Про податок з доходів фізичних осіб» від 22.05.2003 р. № 889-ІV. Зміст ст.ст. 225, 229-231, 233, 1266, 1268, 1273, 1274, 1275 Цивільного кодексу України мені приватним нотаріусом роз’яснено.Додаю: Копію свідоцтва про народження моєї мати УХ С.О. Копію свідоцтва про моє народження Двадцять хххххсічня дві тисячі десятого року ПІДПИС________________________Двадцять хххх січня дві тисячі десятого року Я, ххххххприватний нотаріус ххххх міського нотаріального округу, засвідчую справжність підпису гр.хххххххОЛЕКСАНДРИ ВОЛОДИМИРІВНИ, який зроблено у моїй присутності.Особу гр. хххххххх ОЛЕКСАНДРИ ВОЛОДИМИРІВНИ, яка підписала документ, встановлено, дієздатність її перевірено. Зареєстровано в реєстрі за №ххСтягнуто плати за домовленістюПриватний нотаріус "
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення peteroff » 24 лютого 2010, 14:38

Marysia, дуже дякую!
peteroff

Повідомлення: 217
Дякував (ла): 14 раз.
Подякували: 1 раз.