Форум

Інформаційний ресурс

Колеги з Києва! Допоможіть!

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Olenka » 26 лютого 2010, 12:53

Перший раз оформлюємо договір дарування квартири в Києві (дарувальник зареєстрований в нашому нот. окрузі), принесли довідку-характеристику, але я не можу розібратись де там реєстраційний номер (РПВН), він пишеться на стороні з штрих-кодом одразу під датою? Просто в зразках я не знайшла на сайті ВРУ, там лише зміст довідки... Буду дуже вдячна за відповідь!
Olenka

Повідомлення: 219
Дякував (ла): 4 раз.
Подякували: 10 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення ss » 26 лютого 2010, 13:08

В довідці-характеристиці не вказується РПВН. Перевіряєте заборону за адресою.
ss

Повідомлення: 26
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Olenka » 26 лютого 2010, 13:14

Все дякую!
Olenka

Номер повідомлення:#4

Повідомлення M » 26 лютого 2010, 13:15

Київ не підключений до РПВН, тому у нас не витяги з РПВН, а довідки-характеристики. Тому реєстраційний номер не шукайте, його просто не існує. Але майте на увазі наступне: керівник БТІ ще минулого року рекомендував київським нотаріусам перевіряти довідки-характеристики, які приносять відвідувачі, бо мають місце непоодикові випадки підробки цих довідок та видалення внесеної до них інформації таким досконалим способом, що нотаріус невзмозі самостійно виявити фальшивку. Це може перевірити тільки співробітник БТІ, перевіривши зміст довідки-характеристики з даними БТІ. Можливо Вам допоможуть по телефону: 278-59-49. Успіхів!
M

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Olenka » 26 лютого 2010, 13:17

Велике Вам спасибі!
Olenka

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Marysia. » 26 лютого 2010, 13:38

[QUOTE]керівник БТІ ще минулого року рекомендував київським нотаріусам перевіряти довідки-характеристики, які приносять відвідувачі, бо мають місце непоодикові випадки підробки цих довідок та видалення внесеної до них інформації таким досконалим способом, що нотаріус невзмозі самостійно виявити фальшивку. Це може перевірити тільки співробітник БТІ, перевіривши зміст довідки-характеристики з даними БТІ[/QUOTE]а где гарантия что эту справку не выдал тот человек,который нас и проконсультирует? Какой ответ я пришью к делу? ответ по телефону тети Мани? бред какой-то.так пусть делают на спецбланках .Вся Украина практически уже выдает вытяги, а Киеву- не выгодно видно, вот еще два годика потянут, наберутся денех, а там и отбурет у них полномочия, вот и вытяги не нужны будут и реестры. Сколько же над нотариусом издеваться бдут в этой стране? если справки выдают, так пусть их заносят в базу, в которую нотариус войти может, что б проверить. Как иначе?
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення peteroff » 26 лютого 2010, 16:56

На № 4 - по телефону вже не відповідають, сказали, що цим скористалися для підробки довідки. Сьогодні свої дві особисто перевіряла. Мені показали підроблену, то я особисто як київський нотаріус її би прийняла, бо нічим не відрізняється (тільки підпис підроблений, але підроблений дуже вдало). Взагалі-то в Києві довідки підписує начальник і 4 зами, сьогодні я попросила підготувати зразки їх підписів, обіцяли наступного тижня напрвити на ГУЮ. А взагалі, сказали, що кожен тиждень в Києві по підробленій довідці!
peteroff

Повідомлення: 217
Дякував (ла): 14 раз.
Подякували: 1 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів