Форум

Інформаційний ресурс

Сурогатна мати і передача опіки

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Aura » 10 березня 2010, 14:26

Колеги, допоможіть, будь-ласка, розібратися з наступною ситуацією.До мене звернулася сурогатна мати, яка просить, щоб я засвідчила її підпис на Заяві про те, що вона не має наміру опікувати народжену нею дитину, і не заперечує, щоб таку опіку здійснювали генетичні батьки цієї дитини (вони ж записані батьками в свідоцтві про народження дитини)Чи маю я право робити таку нотаріальну дію?Відмову матері від дитини робити не можна - це я знаю. А от що робити з сурогатною?P.S. Генетичні батьки - іноземці. Ця заява потрібна їм для дії за кордономДякую!
Aura

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Нота » 10 березня 2010, 15:03

знаю точно, що колега робив аж 2 такі заяви
Нота

Повідомлення: 324
Дякував (ла): 5 раз.
Подякували: 9 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення S-phone. » 10 березня 2010, 15:03

Смотрите Договор, который они составляли перед беременностью. Он может быть и нотариально удостоверенный. Там должны быть прописаны все моменты, вплоть до порядка передачи ребенка, его кормления, оформления документов и т.д.
S-phone.

Повідомлення: 1335
Дякував (ла): 406 раз.
Подякували: 567 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Aura » 10 березня 2010, 15:26

[QUOTE]Смотрите Договор, который они составляли перед беременностью. Он может быть и нотариально удостоверенный. Там должны быть прописаны все моменты, вплоть до порядка передачи ребенка, его кормления, оформления документов и т.д.[/QUOTE]Вот фактичести часть текста договора (удостоверенного нотариально) они хотят перенести в это заявление.На вопрос [qoute]Зачем им нужно это заявление[qoute] изначально ответили, что оно нужно генетическим родителям для действия за границей. Когда же я сказала, что мне нужно время, чтобы разобраться, могу ли я заверять подпись на подобном заявлении (я не хочу допустить [qoute]ляпов[qoute], тем более, что документ пойдет на легализацию), мне начали говорить, что заявление за границы Украины не выйдет и не будет легализироваться... Стали говорить, что их поджимает время...
Aura

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]