Форум

Інформаційний ресурс

форма посвідчувального на заповіті

Номер повідомлення:#1

Повідомлення SV » 12 березня 2010, 19:00

" Шановні колеги, перевірьте будь-ласка форму мого посвідчувального, де заповідач:1-не може прочитати текст заповіту, 2- не може підписати його3-заповіт вчинено на виїзді. Чи правильно я з'єднала елементи різних посвідчувальних? Заздалегідь дякую. Місто Київ, Україна, чотирнадцятого березня дві тисячі десятого року.Цей заповіт посвідчено мною, Юрченко С.О., приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу.Заповіт записаний мною, нотаріусом, зі слів ВАЛЕНТИНИ ОЛЕКСАНДРІВНИ.У зв’язку з тим, що ВАЛЕНТИНА ОЛЕКСАНДРІВНА має слабкий зір та не може особисто прочитати текст заповіту уголос, за її дорученням, в її та в моїй, нотаріуса, присутності текст заповіту до його підписання уголос зачитаний запрошеними нею свідками ЛЮДМИЛОЮ МИКИТІВНОЮ, що мешкає за адресою: м. Київ, вул. Тиха, буд. 19, ЛЮДМИЛОЮ ВАСИЛІВНОЮ, що мешкає за адресою: м. Київ, вул. Тиха, буд. 19.У зв’язку зі слабкістю правої руки ВАЛЕНТИНИ ОЛЕКСАНДРІВНИ, за її дорученням, у її та в моїй, нотаріуса, присутності, текст заповіту підписано ІВАНОВИМ...При складанні та посвідченні цього заповіту на бажання ВАЛЕНТИНИ ОЛЕКСАНДРІВНИ були присутні свідки ЛЮДМИЛА МИКИТІВНА, що мешкає за адресою: м. Київ, вул. Тиха, буд. 19, ЛЮДМИЛА ВАСИЛІВНА, що мешкає за адресою: м. Київ, вул. Тиха, буд. 19, які прочитали заповіт до підписання уголос і поставили свої підписи на заповіті у моїй присутності.Особи заповідача та свідків встановлені, дієздатність їх перевірено.Особу ІВАНОВА , який підписав заповіт у моїй присутності, встановлено, справжність його підпису та дієздатність перевірено.У зв’язку з похили віком заповідача, заповіт посвідчено за місцем проживання заповідача за адресою: м. КИїв, вул. Кривоноса, буд. 125а. Зареєстровано в реєстрі за № ________.Стягнуто плати згідно зі ст. 31 закону України „Про нотаріат”. Приватний нотаріус: __________ "
SV

Повідомлення: 239
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 4 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Per se » 12 березня 2010, 19:05

Можете сравнить с этими..
Per se

Повідомлення: 14136
Дякував (ла): 12938 раз.
Подякували: 14340 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Юлька-шпулька » 12 березня 2010, 19:15

Я недавно мастерила долго из нескольких форм, обстоятельства те же, что у Вас, только без выезда на дом. сегодня такой [qoute]весёлый[qoute] день, у меня нет сил сверять с вашим, может, вам пригодиться что-то...Місто __, Україна, четвертого березня дві тисячі десятого року.Цей заповіт посвідчено мною, __, приватним нотаріусом __ міського нотаріального округу. Заповіт записаний мною, приватним нотаріусом, зі слів __ Марії Юхимівни. У зв'язку тим, що у __ Марії Юхимівни слабкий зір і вона не може особисто прочитати текст заповіту уголос, за її дорученням, в її та моїй, нотаріуса, присутності текст заповіту до його підписання уголос зачитаний запрошеними нею свідками __ Євгенією Федорівною, проживає у місті __, квартал Корольова, будинок 2, квартира 13 та __ Лідією Миколаївною, проживає у місті __, квартал Ворошилова, будинок 13, квартира 19, які поставили свої підписи на заповіті у моїй присутності.У зв#700язку з слабкістю рук __ Марії Юхимівни, за її дорученням у її та моїй, нотаріуса, та двох свідків присутності текст заповіту підписано __.Особи заповідача та свідків встановлені, дієздатність їх перевірено. Особу ____, який підписав заповіт у моїй присутності, встановлено, справжність його підпису та дієздатність перевірено.
Слава Україні! Героям слава! Донбас - це Україна!
Юлька-шпулька

Повідомлення: 7027
Дякував (ла): 3598 раз.
Подякували: 11513 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Юлька-шпулька » 12 березня 2010, 19:18

lol, какая прелесть, а я часа два голову ломала, а под рукой МЕН лежал, не дочитала до них еще!!!эх...
Юлька-шпулька

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Per se » 12 березня 2010, 19:22

[QUOTE]а я часа два голову ломала[/QUOTE] Юлька-шпулька, зато когда своим умом до чего то доходишь, это гораздо лучше и запоминается надолго))) ))
Per se

Повідомлення: 14136
Дякував (ла): 12938 раз.
Подякували: 14340 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Юлька-шпулька » 12 березня 2010, 19:40

и то верно, хотя в наше время запоминать не актуально, всё равно поменяют через годик...
Юлька-шпулька

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Busechka :) » 13 березня 2010, 13:02

я бы, честно говоря, не рискнула делать такое - где не может ни прочитать, ни подписать.... Верняк будут в суде оспаривать. Зачем оно такое надо?
Пока существует пространство,

Пока живые живут,

Да буду и я вместе с ними

Страданий рассеивать тьму.
Busechka :)

Повідомлення: 2001
Дякував (ла): 4335 раз.
Подякували: 4480 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Юлька-шпулька » 13 березня 2010, 13:40

Busechka :), дело в том, что бабушка при этом в своём уме, отлично рассуждает, просто от старости руки трусятся, и украинского в нашем регионе никто толком не знает в таком возрасте... и как отказывать? зачем ограничивать её права?
Юлька-шпулька

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів